Honda Civic vs VW Golf: suru kompakti 2017

Honda Civic 2017 vs. VW Golf 2017: Mikä on parempi?Honda Civic 2017 vs. VW Golf 2017: Mikä on parempi?Honda Civic 2017 vs. VW Golf 2017: Mikä on parempi?Honda Civic 2017 vs. VW Golf 2017: Mikä on parempi?

Jos analysoimme myyntilistat ympäri maailmaa näet vaikutuksen, nopeasti, Volkswagen Golf ja Honda Civic. ensimmäinen on kiistaton Kuningas myynnistä Euroopassa, Se on pitkä myydyin kompakti, miehittää toinen asema maailman ranking vain takana Toyota CorollaMuut kiistattomat kompakti planeettojen menestystä. Honda Civic, välin, miehittää Maailmanlaajuinen markkina-asema numero 11, saavutettava pääasiassa sen suuri myynti Yhdysvalloissa ja Aasian markkinoille. Niiden rinnalla, vain Toyota Corolla ja sanoi ford Focus (Nro 4 maailmanlaajuisesti) kestä meidän päähenkilöitä luokkaan kompakti autoja.

Ei ole epäilystäkään, siksi, että opiskellessaan ensi kymmenennessä polvessa Honda Civic ja viimeinen päivittää seitsemännen sukupolven Volkswagen Golf (täysin uusi oktaavin tulee vuonna 2018) on merkittävä tapahtuma vuonna 2017. surun kuin se tarjoillaan ensi keväänä, koska ei ole epäilystäkään siitä, että meillä on edessämme kaksi täydellisin autoista luokassaan. Mutta mitä nyt ne antavat jokaisella on uusimisen?

Honda Civic vs Volkswagen Golf: tilaa

Jo julkistettu ryhdytään myytiin maaliskuussa, olemme voineet nähdä livenä uuden Honda Civic että virallisesti esitelty tulevassa Pariisin autonäyttelyssä. Uudistetun kuvan ja seuraa mallia uusimmat mallit merkin (kuten Honda HR-V), The Japanin kompakti da epäilemättä kasvupyrähdys: se kasvaa 13 senttimetrin päästä nyt on 4,50 metriä ja pisin malleja luokassaan. Siten Civic jo viimeisessä vertailuja nykyinen malli osoittautui laajin laatuaan, lupaa vielä enemmän tilaa.

Honda Civic 2017Kolme senttiä taistelu liikaa, Honda Civic varmistaa, että on 4 cm lisää jalka, ylläpitäminen runko on nyt hieman yli 400 litraa. Erittäin alhaisella ajoasento, tämä malli ei kaihda edelleen urheilullisemman tunnelma, johon myös redesigns sisällä, nyt uusi, syvempi ja kykenee, lisää tuntoon valvontaa keskikonsoli, ja lopullinen yhteyden uuden instrumentointi muodostuu kolme digitaalista TFT. Vaikkakin repositioning polttoainesäiliön, joka oli aiemmin etuistuinten alle, nyt se näyttää menettää joitakin monipuolisuutta ilman fantastinen "Magic Seat": taka penkki taitettu pystysuunnassa, jotta kuljetukseen suurikokoisten esineiden.

Omalta osaltaan Volkswagen Golf, odottamassa kahdeksannen sukupolven, se päivitetään ole niin syvästi. Silti emme ole nähneet, eikä tuotemerkki on esittänyt, mutta emme voi ei tule vallankumouksellisia muutoksia. hänen pituus se on noin taas muutaman kaino 4,25 metriä että kyllä, he eivät estä sinua jälleen yksi suurimmista ohjaamot luokan kanssa eikä runko, joka tuo myös 400 litraa: tänään virallisesti 380 kuutiometriä.

Jos ei etukäteen ulkomuoto sijaan hieman valetun optinen linjat (kuten on yleensä vakio Volkswagen), kuten avaruudessa, tämä uusi VW Golf itsessään tuo lisää innovaatioita sisustus, koska se on osoituksena Autoblohg sivusto Alankomaissa. Se sai ensi-iltansa Golf R Touch Periaate prototyypin, nyt asentaa kosketusnäyttö kojelaudan suurempi ja monia muita ominaisuuksia. Lisäksi se voi myös olla ohjausjärjestelmä kuljettaja ele tunnustamista.

VW Golf 2017Honda Civic vs Volkswagen Golf: moottorit

Toca ja tarkistaa valikoimia, jotka tarjoavat uusia Honda Civic ja VW Golf ja, kuten ennenkin, enemmän muutoksia yhdessä kuin toisessa, mutta uusien yhteenottoja, jotka täytyy puhua. Varsinkin bensiiniä. Kyllä, koska kaikki uusimmat tiedot, jotka näyttävät osoittavan Diesel koska paha kaikkien, siellä Suurin vallankumous bensiiniä. Civic alkaa hetki sen vaihteluväli tässä polttoainetta vain siitä mitä avaa tärkeä moottori 1.0 turbo 3-sylinterinen ja 129 hv. suruaika Se tarjoillaan upeat 1,0 TSI 115 hv ja kolme sylinteriä joka on edelleen helmi on Uusi Volkswagen Golf. Mikä on nopeampi ja kuluttaa vähemmän? Erittäin hyvä tulee Honda voittamiseksi jo vastakkain Golf TSI.

Edellä, too siellä on tilaa neljälle sylinterien. Kyllä, koska Honda myös ensiesiintymisensä 1,5 EHEC Turbo moottori 182 hv joka lupaa iloksi pehmeyden, mukavuutta ja suorituskykyä. Molemmat myös tulee manuaalinen ja automaattinen siirto CVT portaaton. että yhteenotto suora, tämä uusi moottori olisi edessä moottorin 1,4 TSI VW, joka jatkaa 125 ja 150 hv, ACT sylinteri deaktivointijärjestelmä: On vähemmän tehokas ja siksi vähemmän nopeammin Honda, mutta pitäisi tarjota lisää tehokkuutta. Näemme.

Honda Civic: Interiorvarten Diesel kaksintaistelu joutuvat odottamaan ja enemmän. Kyllä, koska Grand i-DTEC 1,6 120 hv jolla Honda on asetettu kaikenlaisia ​​luokkiin, kuinka hyvin se toimii ja miten vähän kulutat, ei saavuta uusia kansalaistoiminnan loppuun 2017. Kyllä, niin se kestää jopa siihen liittyvän uusi automaattinen dual-kytkin vaihteiston ja vaihteet 9. Tällä moottorilla, Civic Se joutuu 110 hv 1.6 TDI ja 2.0 TDI 150 Golf. Ja tässä odotamme toisin bensiinillä: paljon on parantaa Golf päästä suorituskykyä Civic.

ja silmien Volkswagen sähköllä, se enteilee uutta kompakti, tällä kertaa itsestään ja irrottaa Golf kehitystä, joka on 100% sähköinen luvata jopa 600 km autonomian: Sitten kyllä ​​voittaa käsin Honda.

Sisätilojen VW Golf 2017Honda Civic vs Volkswagen Golf: Dynaaminen

juuri tämä kuvitteellinen kaksintaistelu tulevaisuuden Honda Civic ja Volkswagen Golf lyhyt katsaus dynaaminen että toivo. Kyllä, koska täällä Japanin kompakti toivoo pelata uusia kortteja voittaa aina tasapainoinen ja helppo ajaa Volkswagen Golf. Sen uusia ulottuvuuksia, eli kehon paino mainostetaan kevyempi 16 kiloa ja kihlattunsa lisää jäykkyyttä, tämä uusi Civic sisältää ennennäkemättömän adaptiivinen vaimennuksen kehittämä Showa.

Honda insinöörit ja lupaavat uusine Civic pyrkiä "olla viittaus ajettavuuteen joukossa kompakti"Tavoitteena tasapuolisen audi. Joten, kun luet. Sillä se tarjoaa Multi-link aina takajousituksen (VW Golf varustaa tietyillä korkeampi, kuin muun käyttää yksinkertaisin vääntö- akseli) asennus ankkurit suspensioita hydrauliset tukijalat.

Vähän uutta läsnä sen osittain, Volkswagen Golf kyllä ​​voi jatkaa ajamista DCC ilmajousitus ja olla hAcers vahva sen kevyempiä ja pienempiä kuin Civic. Tasapaino mukavuutta ja ketteryys jo on, joten nyt jää nähtäväksi, missä määrin ne voivat saada Honda Civic.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Paras kompakti autoja saapuu 2016 ja 2017

Top 10 kompakti hetkellä

Uusi Hyundai i30 ... lupaa myös!