Skodan uusi SUV voisi debyyttinsä Geneven autonäyttelyssä

Skodan uusi SUV voisi debyyttinsä Geneven autonäyttelyssä

Tarkoituksena oli, että uusi SUV Skoda on jätetty tulevassa Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa. Kuitenkin kehittyneen kuvan Facebook-sivulla Skoda Tšekki voisi edetään kohti välitön esitys. Tšekin uuden SUV, jota voitaisiin kutsua Skoda Snowman (tai Skoda Kodiak mukaan muita huhuja), luultavasti yksi päähenkilöt Geneven autonäyttely, joka pidetään maaliskuussa.

Vain tulevaisuus ovat tiedossa Skoda. Mikä näyttää varmaa, että se tulee olemaan SUV joka on saatavana versiot viisi seitsemän paikkaa ja jakaa monia ominaisuuksia toisen sukupolven Volkswagen Tiguan. Skoda Lumiukko, jonka nimeksi tulee, että tulevat istuu MQB modulaarinen alusta Volkswagen Group.

Skoda on suunnittelu 'jotain suurta', kuten sanotaan heidän Facebook ja tämä voisi olla uusi Skoda Lumiukko, auton olisi noin 4,64 metriä pitkä, vaiheen edellä Skoda Yeti. tarkasti lumimies on ensi listalla kuluessa uudistetun loukkaavaa Tšekin brändin SUV.

Tulevina viikkoina tiedämme enemmän konkreettisia yksityiskohtia Skoda yllätys Geneve, salainen toistaiseksi hyvin pidetty.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Tulevaisuuden maastoauto Skoda

- Skoda katsoo tulevaisuuteen: Skoda Yeti ja Skoda Octavia 2017 2018

- Skoda todellista kulutusta, todellinen kulutus autojen