Citroën C4 Cactus Aventure Konsepti: Jännitystä veli

Citroën C4 Cactus käsite AventureCitroën C4 Cactus käsite AventureCitroën C4 Cactus käsite AventureCitroën C4 Cactus käsite Aventure

Cactus Citroën C4 jatkaa napata otsikoihin muutaman kuukauden, ja että ensimmäinen prototyyppi julkaistiin vuonna 2007. Vuonna 2013 tuli tunnetuksi sen nykyinen nimi, ja samalla tavalla tuotantoon ja tänään on todellisuutta. Nyt aikana Geneven autonäyttely, Citroën esittää uuden campera versio nimisenä aventure Concept.

Ole puutetta tunnettujen 'Airbumps' tai suojaava elin, tyypillinen C4 cactus, tämä prototyyppi Se tunnetaan paljon yksityiskohtia, jotka antavat sinulle kestävä ja tehokas kuvien. Alkaen edessä, uusi puskuri metallitangot, ryhmät sisällytetty optinen ritilöitä tai road renkaat BFGordrich, ja jatkuen suojaavan asennettu kellarissa, uusi pyöräkotelon ja suurempi maavara.

Citroën C4 Cactus käsite Aventure

että katto, Se on asennettu uusi huppu katolla lisävalot, kun taas maali se on valinnut valkoinen vinyyli kirkkaan keltainen. Toinen silmäänpistävä yksityiskohtia Citroen C4 Cactus käsite Aventure löytyy lukuisia kameroita Go Pro asennettu korin ja katon alueella.

Kaikkea ei jää yhden yksityiskohdan seikkailuistamme päätavoite tämän prototyyppi: tarkoitus Niille, jotka nauttivat vapaa-ajan toimintaa ulkona ja voi myös olla suuren lastin tilaa niiden seikkailuihin.

Myös Genevessä ...

Citroën osastolla Geneven autonäyttelyssä, joka alkaa 4. maaliskuuta toistetaan uuden C4 Cactus, nyt mukana hänen Jännitystä veljensä olen esittänyt. Lisäksi, siellä on uusi Citroën C1 ja variantti 'kaikki tie' hänen sedan, C5 Crosstourer.