VW i.d. Buzz: vihreää valoa sähkö Bulli luvulle

Volkswagen i.d. Buzz Bulli vahvisti XXI CenturyVolkswagen i.d. Buzz Bulli vahvisti XXI CenturyVolkswagen i.d. Buzz Bulli vahvisti XXI CenturyVolkswagen i.d. Buzz Bulli vahvisti XXI Century

Aikana Pebble Beach Concours d'Elegance Kaliforniassa, Volkswagen on vahvistanut, että se tuottaa sen I.d. sirinä, konseptiauto, joka hengittää Volkswagen Bulli filosofia tai T1, "Hippie van" ja on täysin sähköinen, uuden aikakauden odottaa Volkswagen tähti 2020, jossa sähkö on johtava rooli.

Herbert Diess, johtoon kuuluva saksalainen, on vahvistanut, että tuotanto ajoneuvo saa hyvän vastaanoton, kun prototyyppi on ollut kansalaisten keskuudessa. "Olemme saaneet satoja kirjeitä ja sähköposteja vaativat meitä rakentamaan tämän auton, Siinä esitetään yhteenveto Kalifornian elämäntapa. " Kuitenkin meidän on odotettava, kunnes 2022 nähdä uuden ajoneuvon teillämme.

Tärkein tiloissa uusiminen myyttinen van Se on tarjota monipuolinen auton, jolla on hyvä kantavuus, korkea ajoasento ja moderni esteettinen retro yksityiskohtia, jotka eivät unohda alkuperää mallia. Kaikki on sähkömoottorilla toimiva asema, joka mahdollistaa liikkeellä vapauttamatta päästöjä, unelma jokaisen hippi.

Vaikka vahvistuksen merkin he ole paljastaneet mitään hänen potkuri, pidemmälle ne esiteltiin Detroitin autonäyttelyssä, ensimmäinen tuli ulos kaapista prototyyppi, jossa kaksi sähkömoottoria, että jos neliveto ja 374 hv yhteensä. Tähän on lisättävä kärkinopeus 160 km / h, 5 sekuntia päästä 100 km / h pysähdyksistä ja 600 km autonomian.

Saatat myös olla kiinnostunut:

VW i.d. Buzz Detroit

Autoja muiston Volkswagen Bulli

Brabus Bullit Coupe 800 hv van