Fiat Type 2016, jossa sedan runko herätyksen

Fiat Tipo 2016 lopullinen korvike LineFiat Tipo 2016 lopullinen korvike LineFiat Tipo 2016 lopullinen korvike LineFiat Tipo 2016 lopullinen korvike Line

Fiat Tipo luvulle Se on sedan auton korin neliovinen, eli sedan. Kaupallisessa alue Italialainen, Fiat Tipo 2016 Se miehittää luonnollinen paikka, joka miehitti linjaa.

paitsi Turkki (Jos se soittaa Aegea), Nimi tyyppi ja on virallinen nimi, että Fiat on käyttää kuvaamaan uuden sedan. Pohjimmiltaan Fiat Tipo Se on sama auto, joka esitteli italialaisen yrityksen aiemmin Istanbul autonäyttelyssä (Turkki), jossa hän debytoi nimeen Aegea. uuden Fiat Tipo 2016 Sitä myydään 40 maata kuuluva alue EMEA (alkaen Eurooppa, Lähi-idässä ja Afrikassa).

Siten Fiat Tipo Se esittelee elin jotain nykyaikaisempi ja voimassa olevien suunnittelunormien esteettinen tyyli verrattuna linja. oma fiat vaatii, että uuteen tyyppi Se on suunniteltu alusta alkaen kuin sedan. Kokonsa, ilmoittaessaan pituus of 4,54 m, leveys of 1,79 m ja korkeus of 1,49 m, kun taas akseliväli Se sijoitetaan 2,64 m. Virallisilla lastin määrä on runko, ilmoitettu kapasiteetti 520 litraa.

mekaaninen tarjous Fiat Tipo 2016 Se aluksi muodostuu neljä moottoria, kaksi bensiini- ja kaksi Diesel (Nämä ahdettu ja Multijet toisen sukupolven teknologiaa), jossa tehotasot 95 ja 120 hv. Diesel ponneaineita, fiat Se varmistaa, että keskimääräinen kulutus saa olla enintään 4,0 l / 100km. Riippuen moottorin, voit valita manuaalisen ja automaattisen laatikot muuttuvat.

Fiat Tipo, jossa Uconnect multimediajärjestelmä

Fiat Tipo 2016 Se hyödyntää teknisen kehityksen kannalta yhteydet ja viihde luovuttamat muiden konsortion autot Fiat Chrysler Automobiles (tai FCA). Nimittäin, uusi sedan of fiat sisällyttää multimedia tietojärjestelmä, navigoinnin, viihdettä ja liitettävyys Uconnect, jossa seuraavat ovat mukana ominaisuuksia ja kohokohtia: kosketusnäyttö 5 tuumaa kooltaan, Bluetooth handsfree-ominaisuus, viestinlukijan SMS, puheentunnistus, USB-portti, ylimääräisten -jakkiliitin iPod-integraatio ja ohjaus pyörä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä laitteet peruutuskameran pysäköintitutka ja TomTom-selain.

Uuden Fiat Tipo, Italian tuotemerkin muuttuu näennäisesti tietenkin käyttää tätä nimeä uuteen sedan. että viimeinen, Erityisesti 1988-1995, se oli utilitaristinen Fiat Tipo B-segmentin voitti palkinnon Car of the Year 1989. Hän tarjosi Euroopassa kehon kolme ja viisi ovea ja yhteinen monia teknisiä elementtejä fiat Tempra, yksi suosituimmista sedans historiassa fiat.