Kaikki uusien Volkswagen ja maastoautojen vuoteen 2022 mennessä

Uuden VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Uuden VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Uuden VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Uuden VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...

Lähivuosina pelata muutoksia Volkswagen. Merkittävin on tekemistä sen malliston, jonka pyrkiä suurempaan sopeutuminen markkinoiden vaatimuksiin laajentamalla tarjous maastoauto joka on tähän asti ollut suhteellisen pieni (Tiguan ja Touareg), Erityisesti verrattuna muiden valmistajien. Selvin esimerkki on audi, Konsernissa itsellään, Q2, Q3, Q5, Q7 ja joitakin muita salkun. Ajatuksena on saada auto tämäntyyppisen kussakin segmentissä, ja jopa useita, yksi hyökkäys sisään Volkswagen alkaa klo myöhemmin tänä vuonna. Tulee paperia ja kynä kirjoittaa ylös kaikki tuleva uudet versiot saksalaisen.

Volkswagen T-Roc: uusi SUV vuonna 2018

Ensimmäinen suuri julkaisu tulee olemaan Volkswagen T-Roc, SUV 4,23 m pitkä. joiden kantavuus on runko 445 litraa ja halvemmalla kuin Tiguan. Se on virtansa kolmesta bensiinimoottorit (115 hv 1,0 TSI, 1,5 TSI Bluemotion 2,0 TSI 150 hv ja 190 hv) ja kaksi diesel (115 hv 1.6 TDI ja 2.0 TDI 150 ja 190 hv), jossa Yhteensä 4MOTION tyyppi Haldex versioita 150hp ja ylös.

VW T-RocVolkswagen T-Cross: Polo SUV, 2018

Parantaakseen tasapainoa tulosten edelleen SUV suurin potentiaali on läsnä, myös siksi, että sen hinta on, kun kyseessä on segmentin C, 27% suurempi kuin sedan vastaava. Tältä osin on suuri merkitys T-Cross (2018), perusteella tehdyt uuden Polon, jotka puhuvat kukoistaa segmentissä Volkswagen myöhässä. Monet sen kilpailijat ovat jo käsitellyt mehevä siivu markkinoista ja T-Cross Sinun on osoitettava taitonsa erittäin kilpaillulla alalla, verrattuna malleja ratkaistaan Renault Captur, peugeot 2008, CX-3 ja Opel Crossland X, mm. MQB alustan A0 (autojen välillä 4 ja 4,3 metriä), joka on antanut niin hyviä tuloksia Audi Q2 ja Uusi Seat Ibiza, Se on paras tae menestyksestä ja epäilemättä tehokas Kolmisylinerinen bensiinimoottori 1,0 EcoTSI sopii kuin valettu tähän pieneen SUV millään tehotasoja (90 ja 115 hv). Toinen etu on, että se pituussuunnassa liukuva takaisin rivin istuimet, palkitseminen monipuolisuutta käytön ja samalla rajoittaen useita suoria kilpailijoita.

Volkswagen Tiguan Coupe 2018

SUV Star pysyy Tiguan, joka on erilainen korivaihtoehtoja saada tavoittaa kaikki mahdolliset markkinarakoja. 7 paikkaa on tunnusmerkki Tiguan Allspace pitkänomainen taistelu, myös myydään 5 paikkoja maksimoida maletero-, vaikka ystäville yksinoikeus ja urheilullisempi malli voi valita Tiguan Coupe (2018), 2.0 TDI -moottori 240 hv ja 220 hv 2,0 TSI, koska suuret mekaaniset vaihtoehtoja. Se on tunnettu siitä, että aggressiivisempi edessä, helmat, takaosa uusittu (erityisesti optiset ryhmät), ja linja kalteva katto, joka lopetettiin noin käytännöllisyys ja sisätilan välillä B-pilarin taaksepäin, mutta luopumatta kaksi takaovien. Kiina, joka on suurin myyntimäärä Volkswagen, Sinulla on johdannainen SUV, joka jakaa monia ominaisuuksia tulevaisuudessa Skoda Coupe Kodiaq, Lisäksi se on tarkoitettu Aasian markkinoille.

VW Touareg uusi sukupolvi vuonna 2018

Klo teknologinen taso Touareg säilyy kruununjalokivi, jolla on uuden sukupolven tarkoitus 2018 ja kuljettaa MLB Evo alusta, samaa Audi Q7 ja Bentley Bentayga. Odottaa vähentää merkittävästi painoa ja uusi arsenaali osallistuu tutka-pohjainen kuljettaja, etukamera ja selain, myös parantaa tehokkuutta ja mukavuutta. Samalla se julkaisi kehittynyt kunnossapitojärjestelmä Aktiivinen kaista, laajennettu kamerat ja lähestymisanturit havaitsemiseksi lähellä esineitä, samoin kuin pysäköintitoiminto kaukovalvontaohJaus kuljettajan liikkumavaraa auton ulkopuolelta.

VW Golf 2019Volkswagen Golf uusi sukupolvi vuonna 2019

Toinen kulmakivistä Volkswagen on Golf, jonka 8. sukupolven näkevät valon vuonna 2019. Esteettisesti odota suuria muutoksia, lukuun ottamatta muutamia optisen ryhmiä, jotka sisältävät litistyneempi mukautuva toiminnot selainpohjainen, niin että muuttaa valonsäteen ennakointi käyriä, tai riippuen radan. Aerodynamiikka hyötyvät myös paras Cx, jotain, joka auttaa alentaa kulutusta ja päästöjä. Kuten muutkin alueen, se hyväksyy uuden tietoturvapäivityksen avustajat suuntautunut automatisoitu ajo erityisolosuhteissa (ruuhkat, pysäköinti ...), ennakointi mitä tulee tulevina vuosina.

Volkswagen Arteon Shooting Brake vuonna 2019

Käsite urheilullinen perheen näkyy tässä yksinomainen ammunta jarrurunko joka voisi saavuttaa Arteon alue 2019. Yksi mahdollinen moottorit on 3.6 VR6 280 hv, "kukoistaa" puhelun uutena lippulaiva Volkswagen luksusta katoaminen Phaeton.

VW i.d. Electric vuonna 2020

saavuimme 2020, vuonna, jona Volkswagen odottaa 40 prosenttia sen liikevaihdosta ovat SUV, mutta kun alkaa olla kilpailukykyinen hinta akkuja. Se on läsnä, kun I.d., sähköauto palveli tulevaisuudesta Modulaarinen sähköinen foorumi MEB. He odottavat häntä "jarru" Tesla koska sen lähtöhinnaksi on vastaa Golf Diesel, on alle 7000 euroa Malli 3 (alkaen 31.000 €). I.d., joka näkyi käsite on 2016 Pariisin autonäyttelyssä, se on samanlainen formaatti golf (4,1 metriä), mutta jossa on paljon laajempi, koska ei ole polttomoottorin ja siirto tunnelin sisätilan. Kaikki alue i.d. merkitsee Vahva sitoutuminen autonominen ajo, vaikka ovat täysin kytketty ja on lisäkysyntää palveluja ohjataan kosketusnäytön 10"Tai älypuhelimen käyttäjät omistavat. Head-Up Display lisätyn todellisuuden seulovat joitakin tietoja itse tietä ja ajovalot voivat "tiedottaa" jalankulkijoiden kun autonominen ajo on käytössä. Sillä on 170 hv ja on 400 ja 600 km, riippuen valitusta akun.

VW i.d. Crozz: Electric SUV vuonna 2021

päälle MEB sama arkkitehtuuri (Joka on yhteensopiva nykyisen MQB) Muiden mallien tuotetaan Perhe i.d., koska I.d. Crozz (2021), kompakti jopa 7 paikkaa, virtansa 170 hv moottorin etuakselin ja yksi 136 hv takana, joka voi ottaa paikka Allspace Tiguan SUV. I.d.- Lounge (2021) puolestaan ​​on hyvin kuutio ja maksimoida sisätila seitsemän asukkaat, kun taas i.d. Aero-e (2022) on sedan 4,7 metriä vastaava puuttuva ja ylellinen Phaeton (5,06 m) sisätilaan.

VW i.d. Bulli Electric BuzzVW i.d. Buzz: Tällä "Bulli" Electric 2022

Lopuksi I.d. sirinä Se on moderni tulkinta "Bulli" alkuperäinen, 170 hv ja 600 km sähköinen autonomia. tulen 2022 ja on yksi pilareista kehittyneiden itsenäinen ajo, jossa on ohjauspyörä, joka piilottaa lukea lisää mukavasti ja tilava kuin matkustamon Volkswagen T6, vaikka sen ulkomitat 4,53 metriä läheisemmin muistuttavat Touran. Varmasti malliston I.d. Se ei lopu tähän, koska sähköistys voisi olla herätys palkin, joka istuu sähköä hyvin.