Seat Leon Cross Sport, SUV coupe istuin

Seat Leon Cross Sport, SUV coupé Frankfurt 2015Seat Leon Cross Sport, SUV coupé Frankfurt 2015Seat Leon Cross Sport, SUV coupé Frankfurt 2015Seat Leon Cross Sport, SUV coupé Frankfurt 2015

Frankfurtin autonäyttelyssä 2015

Tällä hetkellä se on prototyyppi, mutta Seat Leon Cross Sport haaskaa houkutteleva jokaiselle huokosiin. Esitetty majesteettinen spektaakkeli Volkswagen Frankfurt ennen 2015, Espanjan yritys osoittaa, miten voit tulla tulevaisuudessa SUV urheilullista luonnetta.

Ja urheilu intohimo, joka on kunnostautunut Seat koko historiansa on hyvin läsnä Lion Cross Sport. Itse asiassa lähtökohtana sen kehittämiseen on etsittävä jännittävä versiossa Leon Cupra SC, jonka kanssa se jakaa bensiinimoottori 2.0 litraa kaksinkertainen järjestelmä (suora / epäsuora) injektiolla ja optimoitu toimimaan 300 hv teho. Maksimivääntömomenttia 38,79 MKG todetaan 1800 rpm, kun ruutu on valittu nimi muuttuu dual-kytkin DSG.

että Lion Cross Sport, järjestelmä neliveto (Kun Haldex viidennen sukupolven järjestelmä, joka on varustettu monilevykyt- hydraulinen käyttö ja elektroninen ohjaus), se on vastuussa siirtää maahan kaikki sen vahvuus, kun taas sähköinen tasauspyörästön myös tarjoaa tarvittavan annoksen moottorin ylimääräistä silloin kun ote-olosuhteet ja he vaativat sitä. Joiden kehon vs. korkea 4,1 cm: n päässä Leon Cupra SC Espanjan yritys julkistettu Lion Cross Sport kiihtyvyys 0 100 km / h 4,9 sekunnissa.

urheilu boyscout

että Suunnittelu Lion Cross Sport Tyypillinen sekoituselementit curheilu ompactos yhdessä muiden muotoilun yksityiskohtia, jotka usein luonnehtivat sellaiset ajoneuvot Maastoautojen ja jakosuotimet. Näin ollen, ei ole pulaa suuret renkaat pyörillä bitono 19 tuuman metalliseos, vaiheet erittäin huomattava pyörä, eri alueiden suojelun elin ja sen alapuolta, baari katto teline, neljä poistoaukot ja, tietenkin ominaisuus ajovalaisimet ja takavalot teknologian Full LED.

kaksivärinen uloväri Lion Cross Sport oranssi ja musta on pääosin sama kuin näytetty prototyyppi 20V20 Geneven autonäyttelyssä 2015. Nämä värit ovat jatkuvuutta näyttävä sisusta, jolloin lisäksi nahka ja kudos Alcantara tuo laatupisteet.

Liitännän ja turvallisuuden

Seat Leon Cross Sport myös luottaa maksimi liitettävyys, koska sen kautta alustan peili Link ja yhteys järjestelmän Täysi Link Voit liittää älypuhelimet ja mobiililaitteet iOS ja Android-käyttöjärjestelmille.

Kaikkein novísimos osallistuvat ajo tuomaan lisäarvoa luvun turvallisuus. Joukossa tärkeimmät, ovat progressiivinen suuntaan, vakauden sähköinen järjestelmä, joka on sovitettu erityispiirteisiin ajoneuvon joidenkin campera ammatti, mukautuva vakionopeussäädin jossa etuosan Assist, Laitteen liikennemerkki tunnustamista ja kaista avustajan.