Infiniti QX50 2016, esteettisiä yksityiskohtia ja teknologisia palkkio

Infiniti QX50 2016Infiniti QX50 2016Infiniti QX50 2016Infiniti QX50 2016

2015 merkitsee ylellisyyttä tuotemerkin Nissan, infiniti, saapuminen uuden huippuluokan SUV The QX80, uudistetun Q70 ja, kuten tulemme näkemään, että liian päivitetty QX50. Keskikokoisten SUV Japanin yritys, välissä QX70 ja QX30 tulevaisuudessa saapuu uusi esteettinen sen rungon ja matkustamon ja teknologian taakkaa aluksella erän korkeampi.

mitat vaihtelevat merkittävästiPituus uuden Infiniti QX50 kasvaa 114 mm, kun taas akseliväli tekee 81 mm; maavara puolestaan ​​kasvaa 10 mm versioissa käyttövoima ja 20 mm AWD. Tällä tavoin sisätilaa voittaa, Se on johtaa toisen rivin löysemmin matkustajien istuimet.

Infiniti QX50 2016

että ulkopuoli, Infiniti QX50 päivitykset sen etu- ja takapuskurit, on tyylikkäämpi säleikkö, uusi LED-ajovalot, peilit uudistettu vilkkuvia valoja ja uuden takaspoileri integroitu LED. Renkaat ovat 18 tuuman metalliseos, mutta mahdollisesti (ja viimeistely) voi valita uuden 19 tuumaa. Sisällä kojelauta ylpeilee muodostaa 'kaksinkertainen aalto' ja värillinen kosketusnäyttö 7 tuuman tuoli keskikonsoliin. Materiaalin laatu ja hoitaa yksityiskohdat pysyvät, hallitseva garnishing nahka alumiinia.

keskuudessa teknologiset elementit lukien, korosta navigointijärjestelmä Infiniti, järjestelmä puheentunnistuksen, musiikin suoratoisto, Bluetooth ja USB, Bose-äänijärjestelmä, handsfree-ja satelliittinavigointiohjelmien 'SiriusXM' muun vieraiden turvallisuutta ja mukavuutta . Lisäksi se on mukana neljä vuotta ilman kustannuksin 'Infiniti henkilökohtainen avustaja', joka antaa kuljettajalle hyödyllistä tietoa ja palveluja matkaasi (sää, hotellivaraukset, ravintolat jne).

Infiniti QX50 2016

Infiniti QX50 päivitetään edelleen virtansa 3.7 V6 bensiinimoottori, nyt 325 hv ja 36.9 mkg vääntömomentti liittyy seitsemän vaihteinen automaattivaihteisto, molemmat takatyöntölaite variantti, kuten neliveto. Espanjassa QX50 myös markkinoidaan 3.0 V6 turbodiesel 238 hv. Mitä laitteet viittaa, Infiniti ilmoittaa neljä valinnaista pakkauksissa saatavilla'Premium'; Uuden 'Premium Plus' lisää navigointijärjestelmä ja kamera 360 asteen näköala; The 'Deluxe Touring' pakkaus, jossa 19-tuuman renkaat, ja ksenon; ja paketti 'Teknologia', joka lisää kaistavahti, älykäs ohjaus ja mukautuva vakionopeuden automaattinen jarrutus avustaja ennalta törmäysvaroitusta ja kuolleen kulman ilmaisin.