Skoda Octavia 2017: tämä on uusi sisustus

Skoda Octavia 2017: kuulumisia kuvinaSkoda Octavia 2017: kuulumisia kuvinaSkoda Octavia 2017: kuulumisia kuvinaSkoda Octavia 2017: kuulumisia kuvina

tulee tärkeitä uutisia Skoda Octavia tarjoamia ensi vuonna, meidän pitäisi keskittyä sisusta ja tarkemmin, sen laitteet. Houkutella huomiota uusi verhoilu, ja uudenlaisia ​​insertit kojelautaan, keskikonsolin ja ovien. valaistus sisusta myös Se on uusi, koska sillä on LED-valaisimet ja voit valita kymmenen väriä.

kojelauta Skoda Octavia 2017 uudistuu ja se saa uusia modernimpi grafiikka. Monitoiminäyttö on nyt 9,2 "ja vastaanottaa uudet yhteyksien ominaisuuksia ja infotainment. tämä multimediajärjestelmä tukee Android ja Apple käyttöjärjestelmille. Seulan läpi toimintoja voidaan ohjata ja monia puhelimen sovellukset. Omalta selain on myös uusi lasku.

että Skoda Octavia 2017 Lisäksi ne ovat laajentuneet Älykkäitä käytännön ratkaisuja. Nyt he voivat olla pöydät asennettu etuistuinten taakse ja tavaratilaan perheen versio on saatavilla Combi tekniikka LED-taskulamppu, joka lataa sen kotelossa. Vuonna takana voi olla myös pistorasiaan 230V ja USB-liitäntä.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, etsivät eroja

- Skoda Octavia 1.0 TSI: tämä on halvin Octavia