Nissan Leaf 2016, 250 km sähkölieden

Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016

Nissan pyrkii edelleen parantamaan sataprosenttisesti sähkökäyttöinen ajoneuvo. Leaf tuli myyntiin vuonna 2010 ja uuden sukupolven tuli jälleenmyyjille vain kolme vuotta myöhemmin. Nyt, kun samaan aikaväli, Nissan päivitystä uudelleen, mutta nyt Uuden paristoilla tärkeimmäksi kehittämisen.

Ne pysyvät takana vanha litium-ioni-24 kWh kapasiteetti mahtuu uusi 30 kWh, mukaan Nissan parantaa autonomia 50 km ja samaan aikaan, etuja. Sisätila käytössä paristot alla takaistuimet, ei ole muutettu. Jos olet muuttanut kuitenkin paino näiden kanssa 21 kg lisää. sähkölieden homologoitu Nissan Leaf Nyt on 250 km, 200 km: n nykyinen malli; eli 26 prosenttia enemmän.

Japanilainen valmistaja puhuu muutokset suunnittelussa akkukennojen ja uusien kemiallisten elementtien elektrodit, kuten hiilen, typen ja magnesium. Sellainen on suojaus ovat uudet paristot että Nissan lisää takuu kahdeksaan vuotta tai 160000 km.

Lataa mahdollisuudet säilyvät muuttumattomina: normaalissa pistorasiasta, julkinen latureita tai nopea latureita, latauksen jopa 80 prosenttia vain 30 minuutissa.

Nissan Leaf 2016

Uudet teknologiat ja vähäisiä kosmeettisia muutoksia

Toinen tärkeä uusia ominaisuuksia, jotka tuo uudistettu Nissan Leaf on liitettävyyden järjestelmän NissanConnect VE ", kytkeä älypuhelin uusia ominaisuuksia ja Uusi yksinkertaistettu käyttöliittymä. Kuljettaja voi silti esilämmittää tai jäähdyttää matkustamon matkapuhelimesi kuluttamatta akun virtaa tai tilan tarkistaminen sen.

Lisäksi se tuo mukanaan uusi kartta latauspisteiden, jossa mahdollisuus tietää ovatko he miehittivät uusi navigointijärjestelmä, sovellus paikallistamiseen ajoneuvon ollessa pysähdyksissä, digitaalinen radiovastaanotin ja auton huollosta ilmoituksia. Ja kaikki tämä alkaen kosketusnäyttö 7 tuumaa.

esteettisesti, muutokset ovat hyvin pieniä, sillä nyt Nissan on vain vahvistanut yhden uusi antenni katolla ja uudet värit kehon, kuten pronssi. Espanjassa on saatavilla viimeistelyt 'Acenta' ja 'Tekna'. Hintoja ei vielä tiedetä, mutta sen myynti alkaa tammikuu 2016.

The 'veli', Nissan Leaf Renault Zoe, Se oli myös kunnostettu vuonna 2015: tarvittaessa julkaisi uuden moottorin ja uusia elektroniikkaa. Sinun tapauksessasi, vaikka akku 22 kWh kapasiteetin, sähköliesi on 2014 hyväksytty.