Hyundai i40 2015, muutokset kaikilla rintamilla

Uusi Hyundai i40 2015Uusi Hyundai i40 2015Uusi Hyundai i40 2015Uusi Hyundai i40 2015

Uudessa tuote loukkaavaa Hyundai, Etelä-Korean brändi ei ole unohtanut i40 sedan kun altistetaan syvä päivitys kaikilla rintamilla.

uudistetun Hyundai i40 2015, molemmat versio neliovinen sedan kuten perhe Crosswagon (tai Tourer joillakin markkinoilla), mene omaksua ulkomuoto pienin muutoksin. Tässä jaksossa tärkeimmät muutokset löytyvät ajovalot, takavalo klustereiden kuusikulmainen etusäleikkö (Yksi olevia uuden esteettinen DNA Hyundai), edessä uusi laskun ja uuden seoksen puskurit halkaisija varianssi 16-18 tuumaa.

Mekaanisessa tarkasteltuna Hyundai i40 2015 jatkuu sisällyttää tunnetun moottorin 1.7 CRDi turbodiesel. Aasian valmistaja ilmoittaa parannuksia, mutta ei määrittele niiden kulutustiedot ja päästöjä. Kyllä se on vahvistanut, että tarjolla kaksi tehotasoa 115 ja 141 hv. Tämä uusin versio voidaan kytkeä uusi automaattinen DCT dual-kytkin seitsemän nopeus. Muista, että Espanjan markkinoilla, i40 sedan myös on markkinoinut kanssa bensiinimoottori 1,6 GDI 135 hv.

Hyundai varmistetaan mahdollisuus valita uusi automaattinen DCT ei vain lisää nykyaikaa sen vaihteluväli i40, mutta myös enemmän tehokkuus. Lahjakas tällaista muutosta versioiden mukana myös ohjauspyörän melat manuaaliseen käsittelyyn ja kuljettajan miellyttävä valinta. Tämän lisäksi uusi siirto, muut laitteet, jotka edistävät niiden hieman vähentämään kulutusta ja päästöjä ovat ISG (Integrated Pysäytys&Go) stop-start moottori ja erityisiä aerodynaaminen järjestelmä jolloin nopeuden mukaan, jolla se kiertää taittamiseksi edessä läpät.

Hyundai i40 2015Sitoutuminen turvallisuuteen ja dynamiikkaa

Riippuen markkinoilla, joilla se myydään, uudistetun Hyundai i40 varustaa teknisten innovaatioiden kannalta alusta ja dynaamisuus. Yksi on ATCC järjestelmä (Advanced Traction Control Cornering), erityinen luistonesto joka käyttää sähköisiä antureita, jotka pyrkivät jäljittelemään käyttäytymistä tasauspyörästön lukko. Lisäämällä tämän laitteen, haluamme tarjota enemmän tartuttava ja pitoa kaarreajossa suurella nopeudella, joten se on tarkoitettu parantamaan dynamiikkaa ja tehokkuutta ohjaimia i40.

Jotkut versiot perhe i40, Ne voivat myös hyväksyä Uuden adaptiivisen taka jousitus, tekninen resurssi, joka vähitellen leviää keskiäänien ajoneuvoja (tausta suosituin, Honda Civic Tourer). Tämän järjestelmän, kuljettaja läpi eri toimintatilat voidaan säännellä asetus / kiinteys peltien taka-akselin, kun taas toimintaparametrit ohjauksen vastetta vaihteiston ja kaasun muuttunut.

lisää laitteita

Technologies aktiivinen ja passiivinen turvallisuus että Hyundai i40 saatavuuden parantamiseksi eri järjestelmien, joista laite auttaa ylläpitämään kaista (tai tahattomien kaistalta lähtöä), automaattinen ohjaus siirtyminen lyhyestä pitkään valot ja tunnistusjärjestelmä merkkejä (välillä heille nopeusrajoitus). Mitä yhteyksiä, voit valita uuden multimedia navigointimoduulilla, digitaalinen radio ja kosketusnäyttö parempaa grafiikkaa.