Jaguar F-Type, päivittäminen urheilullisemman kissan

Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017

Jaguar F-Type vuonna 2012 Avoauto myydään versioissa (avoauton versio, jonka kangas katto) ja Coupe, vastaanottaa uuden vuoden (vuosimallista 2018 Nimensä) päivitys.

Ulkopuolella tärkeimmät muutokset ovat puskurin ja ilmanottoaukot, mutta pohjimmiltaan uudessa täysi-LED-ajovalot että riippumatta hyödyntää tätä teknologiaa kaikille toiminnoille, ylläpitää tavallista valoa allekirjoitus Jaguar. Nämä valot voi työskennellä neljä ajotilaa (kaupunkien, maa (tie), moottoritien ja vaikeissa olosuhteissa) pääasiassa nopeudesta riippuen. Lisäksi takavalot on muutettu, tummempi lampunvarjostimet.

Ja sanoin johtaja suunnittelu Jaguar, Ian Callum "olemme pyrkineet täydellinen tärkeimmät yksityiskohdat korostaa entisestään tarkoitusta yleiseen suunnitteluun silmissä kuljettajan ja matkustajien sekä joku harkitse ajoneuvon. Joten ne on myös sisällytetty, esimerkiksi, uudet leikata ja istuimia tai elementtejä kromia ja alumiinia. Nämä pinnat ovat Käynnistä-painiketta, vaihdevivut, ovien, tuuletusaukkojen tai ohjauspyörän.

uudet istuimet Ne ovat niin sanottuja "ohut profiilia 'ja on jossa on magnesium rakenne sula korkea verenpainetta alentava 8 kiloa edelliseen. Sen muotoilu myös ansaita 5 cm jalkatilaa. Luonnollisesti ne voidaan ilmata tai lämmitetty, ja olemassa kaksi mallia, mukaan versiot Jaguar F-Type: Sport V6 versioissa, paitsi R-400 Dynamic ja urheilun, laakerin asennettu Performance V8. Lisäksi yksinomainen nahka Siena Jaguar F-Type SVR on saatavilla kaikille paikoille.

Jaguar F-Type, laitteiden päivitykset

Jaguar F-Type 2017

Lisäksi Jaguar F-Type myös lisää sen laitteiden päivityksiä. Kun kyseessä on järjestelmän Infotainment Touch Pro, esiintyy kaikissa versioissa tämän mallin, ja joiden rakenne on samankaltainen kuin tavallisen tabletin. sisältää älykkäät navigointitoiminnot, jakaminen niin, että esimerkiksi, arvioitu saapumisaika; ja Verkkopalveluja, kuten liikenne- tai säätila.

Lisäksi, Jaguar F-Type on sovellus, ReRun, kehitetty yhteistyössä Go-Pro. Tämä sovellus on kyetään yhdistämään, reaaliajassa, video Go-Pro kamera kuljettaja tietojen ajoneuvon, ja miten kiihtyy, nopeus, joka on valittu vaihde tai jarrutusvoiman G. teräväpiirtovideoita voidaan ladataan smarphone ja sieltä jaettavaksi. Tämän sovelluksen käyttämiseen tarvitaan Jaguar F-Type InControl sovellukset on tehtävä ja sovi kaikille Go.Pro Hero5 Musta, Hero 5 Session Hero4 Hero4 musta ja hopea.

Se lisää myös ajo auttaa Jaguar F-Type yksi puoliautomaattinen pysäköintijärjestelmä että ulkopuolella kaappaamasta ohjausliikkeitä Tehtävän aikana tulo tai lähtö, se pystyy myös laskemaan mitä aukkoja voi pysäköidä, joten kuljettajan on vain lisätä lennossa ja käyttää kaasupoljin ja jarru.

Se esiintyy välillä yksi erityispainos kutsutaan 400 Sport se on saatavilla maailmanlaajuisesti Jaguar F-Type S V6 3,0 S / C, coupé ja avoauto, lähtökohtana. Nyt sen sijaan 380 hv versio hypätä 400 hv annetaan, Se on alusta, joka sisältää Super Perfomance jarrujärjestelmä, joka on samanlainen kuin vakiona versiot V8 550 tai 575 hv; Konfiguroitavissa Dynaaminen lisäys (säätämällä ohjaus, jousitus, moottori, vaihteisto ...) ja pyörät 20 "Satiinipinnoite Tummanharmaa. Sisällä plus erottuva logoja, keltainen ompelemalla sisältyy verhoiluun.

varten Jaguar F-Type coupe ja avoauto kanssa 3.0 V6 340 (RWD) tai 380 hv (takana tai täysi supistuminen) ilmestyy R-dynaaminen versio. Tässä ilmanottoaukot kanssa Vinoneliösilmäisen malli julkaistiin vuonna 2018 ne korvataan, erottaa, värin ristikot kiiltävä musta. Muut muutokset liittyvät mallit pyörien 19 tai 20 "edessä jakaja, huppu kidukset, hame tai jalustimet.

Saatat myös olla kiinnostunut

Jaguar F-Type SVR

Jaguar F-Type V6 S Coupe AWD

Jaguar F-Type R vs Mercedes AMG GT S

Chevrolet Corvette Z06 vasten R Jaguar F-Type AWD, Mercedes AMG GTS, Nissan GT-R: n ja Porsche 911 Turbo