Uudet ilmassa Citroen C8

Citroen C8 2012Citroen C8 2012Citroen C8 2012Citroen C8 2012

alue Citroën uudistaa kaksi sen lippulaiva malleja hyödyntäen saapumisesta kesäkauden. Lisäksi Citroen C5, suurin perhe monikäyttöautoissa Brand kaksinkertainen Chevron, The Citroen C8, Lisäksi se saa päivitys rajoittuu esteettinen taso. Nyt saatavilla autoliikkeiden alkaen tuotemerkki 25926 euroa.

Persoonallisuus kasvaa ja voittoja visuaalinen laatu Citroen C8 kiitos tiettyjä maksuja. Se on asia uusittu grilli integroidaan uusia chevronit, tai Musta Onyx laudaksi Kävely peilit, sivutankoja ovien, lokasuojat nauhat tai nastoja. Myös Etupuolella uusi optinen savuinen ja Ranskan brändi on myös uuden värin ruumiin, ruskea Hickory.

kolme tasoa pidetään laitteet tunnetaan: Vetovoima, Viettely ja Exclusive. Keskeisin viimeistely, joka voidaan liittää ainoastaan ​​potkurin HDi diesel 135 hv, on kattava vakiovarustus, että etusijalle asetetaan turvallisuutta ja mukavuutta. mukautuva turvatyynyt kuljettajan ja matkustajan, etuturvatyynyt ja katto turvatyynyt puolella paikkaa kolme riviä ja dynaaminen ajonvakautusjärjestelmä (ESP) ja ASR-luistonestojärjestelmän ovat joitakin sen etuja turvallisuuden. Samalla korostetaan hallituksen monitoimilaite ajotietokoneen, kaksivyöhykeominaisuus automaattinen ilmastointilaite, The CD-radio, jossa on MP3, Connecting laatikko paketti Bluetooth, USB ja Lisäaudioliiton tai taka pysäköintitutka. Ja on enemmän täydellinen laitteet, mukaan lukien selain värinäyttö seitsemän tuumaa My Way, Hän paistettu kevytmetallivanteet 16 tuumaa tai ksenonlampuilla ajovalojen on tarpeen ja pitää valita Seduction ja Exclusive päättyy.