Seat Ibiza Cupster, vaihtovelkakirjalainan Ibiza

Seat Ibiza CupsterSeat Ibiza CupsterSeat Ibiza CupsterSeat Ibiza Cupster

Se ei ole hallusinaatio, silmiesi edessä olet Seat Ibiza ja kaksipaikkainen avoauto. Tämä on uusi käsite Ibiza Cupster, harjoituksen omaperäisyyttä, joka palvelee juhlia 30 vuotta elämää Myyjä Ibiza.

kaareva tuulilasi, katoaminen katon, bensiinimoottori 1,4 TSI 180 hv (Sama kuin Ibiza Cupra), automaattinen vaihdelaatikko kaksinkertainen kytkin DSG... ovat vain joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia Ibiza Cupster, yksi prototyypit esillä GTI Wörthersee festivaali, yhden viite-viittausten Euroopan tasolla viritys ystäville.

Seat Ibiza Cupster on elin lähes identtinen 'normaali' Ibiza olkapään tai pilari B. Tältä alueelta, muutokset ovat radikaaleja, mainitun peittämättömiltä, ​​ympäröity tuulilasi ja uusittu sisustus, nyt vain kaksi matkustajia. Molemmat paikat ovat 8 matalampi kuin tavallinen Ibiza cm. Myös, leveys ja korkeus rungon tämän käsitteen ovat jonkin verran korkeampia kuin tuotannon malli.

Toinen piirre Seat Ibiza Cupster Löysimme väri hänen elin yksinoikeudella "Uusi Orange pelin urheilu kevytmetallivanteet 18 tuumaa halkaisija. Omalta sisustuksessa on innoittamana Ibiza SC Trophy kisassa tummanharmaa kuin hallitseva väri, puhumattakaan muita mielenkiintoisia elementtejä, kuten Alcantara kangasverhoilu ja tyyppi urheiluistuimet BACQUET

Saatat myös olla kiinnostunut

- Seat Ibiza täyttää 30