SUV Mazda CX-5, kuinka pian 7 paikkaa?

Mazda CX-5 2017 seitsemän paikkaaMazda CX-5 2017 seitsemän paikkaaMazda CX-5 2017 seitsemän paikkaaMazda CX-5 2017 seitsemän paikkaa

CX-5 2017 toisen sukupolven tulevat myyntiin pian, mallisegmenttinä SUV joka nyt ilmoittaa mahdollisesta versio seitsemän paikkaa ja, toisin kuin Mazda CX-9, kyllä ​​se nousee lähes kaikilla markkinoilla, kuten Euroopassa.

Tässä uudessa CX-5 Se toteutetaan mielenkiintoinen esteettisiä uusiminen, kasvu leveys noin 10 mm, tarkistettu etusäleikkö ja pilarit viivästyvät 35 mm ensimmäisen sukupolven malli. Mahdollinen seitsemän istuin kokoonpano ei ole selvää, vaikka vaihtoehdot voivat käyttää kahta pientä taitto paikkaa paikassa, tavaratilan (ainoastaan ​​lasten käyttöön) tai pidentää elin sisällyttää kaksi uutta 'todellinen' paikkaa.

Mazda CX-5 seitsemän paikkainen, jonka pitäisi päästä Japanin markkinoille ensin ja sitten vähitellen laajentaa muihin maihin, käyttää samaa mekaanista kuin perinteiset, joten puhumme dieselmoottorin 2.2 SKYACTIV-D 150 hv ja kaksi bensiinin yksikköä, ponneaineen 2,0 SKYACTIV-G 165 hv ja 2,5 SkyAtiv-G 195 hv. Se voi valita veto tai täysi ja manuaalivaihteisto ja automaattinen tarjottiin toista sekä kuusivaihteinen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Mazda todelliseen kulutukseen

Kaikki Mazda henkilöautot

CX-maaliskuu 2017