Uusi Mini sataprosenttisesti sähkö, vuonna 2019

Uusi Mini sataprosenttisesti sähkö, vuonna 2019

Tulevaisuuden suunnitelmat sisältävät BMW ja Mini-versiot hybridi plug tai 100%: n teholla käytännöllisesti katsoen kaikki sen valikoima autoja. mini, joka liittyi äskettäin heidän tarjouksensa Mini Cooper S maanmies All4 E plug-in hybridi teknologian, jatkaa sähköistys strategia ja se näyttää se on Mini 100% sähkö 3-oven runko.

Ja siellä oli Mini E Electric vuonna 2009, vaikka se oli pieni kokeellinen autokanta ja se ei pääse tuotannon suurina sarjoina. 600 yksikköä oikeudenkäynti Yhdysvalloissa, Englannissa ja Saksassa, kaupungeissa, jotka olivat luovuttaneet infrastruktuuri sähköinen lataus, joillekin asiakkaille voisi tehdä pilotti ja vahvistaa joitakin osia, joita käytetään myöhemmin BMW i3. Autossa oli erityinen akkulaturi latautuu 2,5 tuntia, joka antoi teoreettisen välillä 200 km. Tässä ensimmäisessä mini E takaistuimet poistettiin tehdä tilaa paristot, jotka eivät ole tarpeen seuraavalla Mini sähkö, kiitos edistymiseen paristoja, joka näin ollen antaa suuremman energiatiheys ja eivät vaadi paljon tilaa.

Tulevaisuudessa Mini sähkö, joka jakaa alustan kanssa mini perinteisissä akuissa olisi sijoitettu keskitunneliin kojelaudan alla ja alla tavaratilan lattian. Puolestaan ​​odottaa jakaa teknologian kanssa BMW i3 suhteessa akut, sähkö- ja elektroniikkalaitteiden moottoriteho ja autonomia pitäisi koskettaa 400 km.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kyytiin Mini E sähköinen

BMW ja Mini sähkö tulevaisuus: X3, Mini E ja paljon muuta ...

mini E