Peugeot 508 saapuu 2018 perustuu käsitteeseen Instinct

Peugeot Instinct, ihon tulevaisuuden Peugeot 508Peugeot Instinct, ihon tulevaisuuden Peugeot 508Peugeot Instinct, ihon tulevaisuuden Peugeot 508Peugeot Instinct, ihon tulevaisuuden Peugeot 508

Opel Insignia ei ole mallia on suljettu ovet tulevaisuutta Citroen C5, vielä vähemmän se on lähellä seuraavan Peugeot 508. Tämä on vahvistettu Lauren Blanchet, Peugeot tuotepäällikkö. Tiekirjalla jo määritelty Ennen PSA hankkia Opel, Peugeot ja Citroën ja molemmat seuraa viitoittamalla tiellä vuotta sitten. Se on luonnollinen kehitys mukaan markkinoiden kysynnän ja tarjonnan. joten, odota ensi C5 muodossa sedan, koska tämä nimi tulee käsite Maastoauto johdettu Aircross Citroen C5. Vastaavasti odota perinteinen Peugeot 508, mutta näyttäviä sedan, jonka viehätys perustuu suunnitteluun ja teknologian aluksella.

Peugeot vahvistaa kuitenkin ei halua tehdä auton Premium, mutta paras yleisen, jättäen DS korvaisi joka kuuluu kansi. Joten, kehittäminen seuraavan Peugeot 508 sedan seuraavaksi DS rinnakkain, vaikka Peugeot sedan ennen myyntiä. puoli 2018 on päivämäärä laittaisit toiminnan, ei paikalle, koska hänen virallinen debyytti odotetaan Geneven autonäyttelyssä ensi vuonna.

Ennen kuin nähdä auton tuotannon näkevät approksimaatio todellisesta suunnittelusta toinen käsite jonka kanta on mikään muu kuin näyttäviä Peugeot Concept Instinct. Linjat, siis katkaisijat, urheilullinen, epätavallinen sen luokkaan... Koska Peugeot 3008 tai 5008, toinen uusi ennen ja jälkeen tuotemerkin. se selvästi suurempi ja laaja nykyinen malli, mutta myös hieman pienempi, vihjaten coupé profiili elimistössä tulee olemaan hyvin yhteneväisiä takana uusi Porsche Panamera Sport Turismo sen tuttu kehon variantti, molemmissa tapauksissa, "katettu" valtava panoraamakattoterassi Ikkunat.

Peugeot 508Vaikka Instinct Peugeot Concept tarjotaan selkeä näkymä tulevaisuuden teknologiaa, varsinkin Suhteen autonominen ajo, seuraavassa Peugeot 508 toimii vain vielä toteutettu "perustiedot", vastaavat takeet Volvo tai Mercedes ylemmässä vaihtelee. Näemme myös pöydissä holografinen teknologian välineitä, kuten Concept Instinct, mutta kyllä ​​mahtava tulkinta I-Cockpit perustuu uusiin grafiikkaa ja gestural ohjaustoiminnot.

vaikka PSA on uusi elin pankki, joka voi auttaa, tulevaisuudessa Peugeot 508 käytetään yksinomaan kodintekniikka. Joten, ihon alle löydämme uuden EMP2 lasku arkkitehtuuri, sen version pisin kaikista mahdollisista taistelu ja jossa uusi Multilink taka-akselilla evoluutio, joka asentaa seuraavan DS 7 Crossback, joka käytetään jakavat paljon moottorivalikoima, sisältäen Plug-in hybridi jossa yhdistyvät bensiinimoottori ja sähkömoottori maailmanvalta 300 hv, 4x4 veto ja autonomia sähköinen tilassa 60 km.

Vaikka kunnianhimoinen, moottori alue Peugeot 508 keskittyy moottorin tilavuus. Joten, sinun Diesel on lähtökohdakseen uudessa 130 hv 1,5 BlueHDi, seuraa 2.0 BlueHDi Kahden mahdolliset muunnelmat, joista odotetaan 180 hv ja muut hyvin yli 200 hv. Bensiini on enemmän kuin todennäköistä, että 1,2 PureTech tehostettu nykyisen yläpuolella 130 hv, on moottori käyttää, minkä jälkeen prolífero 1,6 THP 180 hv ja 225. Sekä dieselmoottori kuin tehokkain bensiinin liitetään yksinomaan uusi automaattinen vaihteisto vääntömomentinmuunnin 8 suhteita, vaihtoehto muut moottorit.

Saatat myös olla kiinnostunut:

VW Arteon, uusi urheilu sedan VW

20107 uutiset, parhaista autoista ostaa

5008, kaikki tiedot ja hinnat