He palaavat Mazda MPS urheiluun versioita?

Näemmekö Mazda 3 MPS?Näemmekö Mazda 3 MPS?Näemmekö Mazda 3 MPS?Näemmekö Mazda 3 MPS?

Kun esittelimme Mazda RX-VISION Concept aiemmin Geneven autonäyttely 2016, Aloitimme haaveillut mahdollisuudesta seuraaja RX-8 saapuvat ennemmin kuin myöhemmin. Japanin prototyyppi palattava otsikoihin Rotary, SKYACTIV perheen sisällä, jotka voisivat palata välillä Mazda autoja.

Nyt huhut ovat että Mazda 3 tai jopa Mazda 6, kuten tapahtui aikaisemmin, voisivat mukailevat niiden urheilu versiot, jossa se edustaa nimi MPS. Kuitenkin kaikki nämä oletukset, että olemme tähän asti esitetyistä, se näyttää jäävän vain, että: huhuja, halut, toiveita, ...

Mazda 3 MPS

Ainakin suhteessa mahdollinen saapumista Mazda RX-9 tai Mazda 3 MPS. Mazda jefazos He ovat 'tuhonnut' urheilun unelmia yksi enemmän kuin hän olisi voinut tehdä näitä kahta mallia: "Ei asialistalla", He sanovat Japanista. Ainakin toistaiseksi. Tullut ennen seuraaja RX-8-versio MPS, tunnustaa globaalin johtotason Mazda, Masahiro Moro.

Vanhempi toiminnanjohtaja Mazda, Yuji Nakamine, näkisi paluuta MPS Division One väline johtaa Japanin markkinoille tasoilla, jotka enfrentasen niitä tuotemerkkejä kuten Audi Sport, BMW M tai Mercedes-AMG, nauha, joka Mazda ei pääse tänään. Mahdollisesta RX superauto tämän Mazda vaiheet hän nousisi premium-segmenttiin, mutta nyt jää kuin "unelma".

Miksi?, Kysyt. Mazda haluaa huolellisesti kohdentamaan "engineering resursseja parhaaksi asiakkaillemme". Toisin sanoen, niiden resursseja mitä todella se antaa rahaa tänään, joka ei ole mitään muuta kuin SUV ja crossover, mahdollisena Mazda CX-4.

Mazda 3 MPS

Saatat myös olla kiinnostunut

Mazda RX-Vision ja kehityksestä Genevessä 2016