Renault Clio GT 120 EDC, nuorempi veli Clio RS

Clio GT 120 EDCClio GT 120 EDCClio GT 120 EDC

Neljännen sukupolven Renault Clio ja on sen GT-versio. Ranskan ohjelmassa on sen kantama toisen urheilua muunnos, lisäksi jo tiedossa RS 200 EDC. uuden Clio GT 120 EDC kiinnikkeet TCe bensiinimoottori turbo 1,2 litran, valmistetaan tehtaalla moottoreiden Valladolid, ja on valta 120 hv, toiseksi korkein luku alueella sen jälkeen, kun 200 hv Clio RS.

Liittyvä Automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto EDC, kanssa ohjauspyörän melat peräkkäisten vaihteiston, Clio GT kiihtyy 0-100 km / h 9,4 sekuntia 6,7-pois tallennuksen Clio RS. Tehokkuus ja urheilullisuus kulkevat käsi kädessä tässä muunnelmassa Clio: Yhdistetyt kulutus 5,2 l / 100 km toisaalta, se edustaa säästöä enemmän kuin kaksi litraa verrattuna edellisen sukupolven GT mukainen Renault; ja urheilu jousitus ja iskunvaimentimet erityisiä tarados toisaalta.

urheilullinen touch myös saavuttaa suunnittelu. Vuonna ulkopuoli näyttää, meillä on Erityiset etupuskuri LED-päiväajovalot, 17 tuuman pyörät, kaksi pakokaasun kromi ja takana diffuusori, ja useita yksityiskohtia sekä ruumiin Väri Blue Maltan, kuten matkustamossa. että sisusta Uusi Clio GT korostaa harmaan sävyjä, kirkas kromi ja musta, sekä urheiluistuimet kylki nurkkalevyjen ja alumiini polkimet.

tason laitteet, Renault Clio GT 120 vakiovarusteena EDC navigointijärjestelmä R-Link kosketusnäyttö, työkalu 'telemetria aluksella' sisältää-handsfree-kortti, Bluetooth, USB-portti ja R. S. järjestelmä ajaa, jonka avulla voit valita kaksi ajotilaa, 'Normaali' ja 'urheilu', voi muuttaa herkkyys kaasua ja ohjauksen.

Uusi Renault Clio GT 120 EDC on nyt saatavilla hintaan 18850 euroa, seisoo toisen vaiheen välillä Ranskan apuohjelma paitsi valtaa, mutta myös hinta. Kyllä, Se maksaa lähes 6000 euroa pienempi kuin Clio RS (24400 euroa).