Bensin vs Diesel: Hva tror du forurenser drivere?

Bensin vs Diesel: Hva tror du forurenser drivere?

Acierto.com ifølge en studie, gjør 42 prosent av spanjolene ikke vet at Dieselmotorer forurenser mer den bensindrevet, fordi de genererer nitrogendioksid og partikler, øke nivåer av luftforurensning.

Ifølge Carlos Brüggemann, medstifter av forsikring komparatoren ", selv om begge motorene avgir karbondioksyd, den Diesel også generere nitrogendioksid og partikler i suspensjon i forbrenningsprosessen som forårsaker luftforurensning stige". Men Brügge skal også motorer De har utviklet seg mye de siste årene og produsenter har optimalisert deres design og inkludert filtre bli "mer avansert" for å minimere utslipp og tilpasse seg de nye europeiske reglene.

På den annen side viser Acierto.com studien også at to av fem spanske de ville ikke være villig til å betale mer for en grønnere kjøretøy, og med opp til 40 prosent av sjåførene Det har ikke blitt hevet til å kjøpe en elektrisk bil.

På spørsmål om hvorfor selv kjøpe et vennlig kjøretøy miljø, flertallet, 60 prosent, ville for økologiske grunner, 22 prosent fordi han mener de er billigere, 7 prosent fordi du liker en bestemt modell og 11 prosent av andre problemer.

Du kan også være interessert

Diesel og bensin biler: byer og land som allerede har annonsert forbud

Paris vil forby biler til 2024 Diesel og bensin i 2030

New Diesel er ikke mindre forurensende enn bensin