Nissan Gripz, salaisuudet tulevaisuudessa Juke

bla blabla blabla blabla bla

Frankfurtin autonäyttelyssä 2015

Hieman yli kuuden vuoden kuluttua esittämisestä Qazana käsite, joka johti nykyiseen Juke, Nissan etsii toista strategiaa, jonka Gripz. Kuten että käsite maastoautoalaan B Japanin tuotemerkin nyt esittelee Frankfurtissa tarjoaa houkuttelevan ja innovatiivinen muotoilu. "Jälkeen Qashqai ja Juke, tämä on vastauksemme innovatiivisia suuntaan, että voimme ottaa suunnittelussa. Haluamme nähdä, miten pitkälle voimme mennä, tutkia paikkoja he eivät ole saavuttaneet crossover point ", hän sanoo Giovanny Arroba, vanhempi luova johtaja Nissan malli Euroopassa (NDE). Mutta ne eivät sulje pois, että uusi Juke odotettavissa, että ensi vuoden loppuun mennessä tai ensi on paljon muistuta häntä.

kanssa mitat ovat hyvin samanlaiset kuin Juke, 4,10 pitkä (4 cm vähemmän), 1,50 korkea (Juke 1,57) ja 1,89 leveä (12 cm korkeampi kuin nykyinen SUV) Se tarjoaa radikaali muotoilu silhuetti välissä SUV ja urheiluauto, jossa on kattolinja joka kuuluu coupe. Pukeutunut silmiinpistävää oranssinpunainen kutsuttu Volcanic Vermillon väri, kunnioittaa legendaarisen Datsun 240Z rallissa 70-luvun alussa. Monet hiilikuitu otetaan loogisesti painon vähentämiseksi, mutta "Myös hän on mukaan Arroba- näyttää jyrkästi välillä rungon väri ja toinen pinta on lopettanut lähettämällä vahva ikonografiaa".

nissan Gripz

vaikutus Sway (apuohjelma prototyyppi, joka synnyttää uusia Micra esitteli Genevessä) Se on kiistaton. Gripz sisältää useita DNA-elementtejä, kuviossa on esitetty, kuten grilli V tai bumerangi muotoinen valot, myös se rakennettu alustalle B. Mutta ei paljon enemmän, koska tämä oli käytännöllinen ja SUV.

Vaikka ulkopinnan Gripz on suunniteltu Euroopassa Design Center Lontoossa, sisustus on kokonaan luotu Japanissa. Se, yksinkertaisuus on tärkein ominaisuus. hyvin selkeä ja siisti ulkonäkö, Yhdistämällä värialueen käytetään ulkopuoli, harmaa-mate ja puna-oranssi. Tärkein inspiraation lähde ajoneuvon on kilpapyöriä. Toisaalta, jossa ei ole B-pilarin (joka sisälsi myös Qazana lähteellä) Gripz pääsee edessä järjestelmä -The etuoven avautuu élitro-. Etuistuinten ovat melko tilavia, takana, johon mahtuu kaksi asukkaat, eivät niinkään.

nissan Gripz

Nissan Gripz siirtyy uuteen hybridi järjestelmä perustuu niiden sähköisten mallien. bensiinimoottori ajaa sähköllä, otettu Leaf, joiden suurin teho on 80 kW (108 hv) ja parin 25,9 mkg.