Renault Captur Helly Hansen, kaikkein Jännitystä versio

Renault Captur Helly HansenRenault Captur Helly HansenRenault Captur Helly HansenRenault Captur Helly Hansen

Renault Captur Se on yksi niistä 'Jakosuotimet' pieni (4.12 m) korostetaan sen segmentin, mutta Koska 4x4 varianttien rajoituksia mahdollinen käyttö off-road'. Ranskan brändi otetaan askel tähän suuntaan, ja kaupan pidetyt kesä- ja syyskuussa, mukaan markkinoiden, erityinen variantti ja rajallinen Captur, puhelu Helly Hansen, että tahto Camperas korkeammat ominaisuudet.

Voit tehdä tämän, Renault on antanut pieni 'crossover' kanssa Ohjaus käyttöjärjestelmällä tuotemerkki, julkaistiin vuonna Scénic X-Mod 2013. puhelu Laajennettuun Grip ' Se tarjoaa kuljettajalle kolmella tavalla ajo: 'Tie', 'Loose Ground' ja 'asiantuntija', ne kaikki aina sisällä olosuhteissa ja etuveto erityiset renkaiden M + S ' (Muta ja lumi ", muta ja lumi).

Ensimmäinen, 'Tie', tila on oletusarvoisesti käytössä käytettäväksi asfaltilla. Toinen tapa, ja 'Soft kentällä', Se on ihanteellinen ajamista maastossa, kuten mutaa, lumessa tai hiekassa, koska järjestelmä itsessään ohjaa moottorin vääntömomenttia ja jarruttaa etupyörät pyörivät nopeammin. mode "asiantuntija" hallinnoi jarruttamalla yhden kaksi etupyörää, mutta aina jättää kuljettaja vapaasti luopua kiihdytyksen täydessä valvonnassa vääntöä. The 'Loose Ground' -tilassa ja 'asiantuntija' -toiminto enintään nopeudella 40 km / h, josta siirtyy automaattisesti 'tie' -tilassa.

Renault Captur Helly Hansen

esteettinen yksityiskohdat

Olemme nähneet tähän mennessä se on tekemistä sen kanssa tarkoituksenaan Renault Captur avulla kuljettaja jotenkin, kohtaavat enemmän haastava maasto. Kuitenkin yksityiskohdat rajoitettu painos 'Helly Hansen' mennä pidemmälle. Ja ranskalainen tuotemerkki on ryhtynyt yhteistyöhön Norja yritys urheilu muoti Helly Hansen antaa tälle erityistä väriä.

Näin voit valita kaksi sävyä ulkona bicolor, luottaen yksinomaan Color 'Red Desire', yhdessä musta tai valkoinen 'norsunluun' katto. Tämä punainen värisävy on myös havaittu eri yksityiskohdat sisätilan, jossa on hallitseva multimedia tabletti 'R-Link-järjestelmä tuotemerkin ja kosketusnäyttö hiilikuitu lisää pyörän. Ne tarjoavat myös yksinomainen nahkaistuimet vakiovarusteena.

Toinen colore saatavilla Renault Captur Helly Hansen ulkopuolelle on 'Ivory Delhi'. Tähän on vielä lisättävä alempi koristeita platina harmaa SKI, edessä ja takana, The 17 tuuman pyörät timantti ja mustana levy HH kunniaksi allekirjoittamisen Norja vaatteita.

Käsityksemme

Puuttuessa nelivetojärjestelmä versio Captur Valmistettu että Renault'n tehtaan Valladolid nousee Espanjan markkinoilla syyskuusta -Tietoa hinnoista vielä confirmados- tässä uudessa rajoitettu painos nimeltään Helly Hansen. Se liitetään pieniä mekaanikon crossover "ranskalainen: maamme on markkinoitu bensiinimoottorit 0,9 TCe 90 hv ja 1,2 TCe 120 hv ja diesel 1,5 dCi 90 hv.