Audi Q5 vs BMW X3: ammuskelu SUV 2017

Audi Q5 ja BMW X3: paras SUV 2017?Audi Q5 ja BMW X3: paras SUV 2017?Audi Q5 ja BMW X3: paras SUV 2017?Audi Q5 ja BMW X3: paras SUV 2017?

Maastoautoalaan ylellisyyttä keinoin Tämä on kuumaa. Jos tämä Tänä vuonna 2016 olemme todistaneet ensi asettaa Porsche Macan ja Jaguar F-Pace, jotka ovat sulkeneet käsitellä tuote, jota ei ole olemassa edellä, ja kova ydin palkkion ks lähes täysin uusittu vuonna 2017. Siellä, päivämäärän, täsmää hyvin lähellä ja kunnostettu sukupolvien Audi Q5 ja BMW X3, valmis kasvi vaikuttava taistelu luokassaan. Kyllä, koska kaksi ilmoittaa syvällisiä muutoksia ja käytännössä hyvin tasaisesti täsmäsi. Epäilemättä, kaksi SUV saksalaiset yrittää uudelleenvalintaa viitteen.

Audi Q5 ja BMW X3: uusien alustojen

Tiedämme, että ensimmäinen asia tulee olemaan Uusi Audi Q5. Esitettyään ja merkitsee uuden sukupolven A5 ja A5 Sporback, saapuu muutaman viikon kääntää SUV, joka alkaa markkinointi alkuvuodesta 2017. Ja se tekee sen suuri. Vaikka se ei mene rikki jyrkästi sen nykyisen mallin (Audi uskoo edelleen, että ei pelaa kovin hyvä estetiikka kasvattaa jäännösarvo), tämä toisen sukupolven Q5 nyt ottaa uusi MLB alustan Volkswagen-konserni: Mitkä ottavat suurempien mallien kanssa pitkittäinen moottori. Se kasvaa jotain tuo kehon jopa 4,67-4,70 metriä pitkä, välinen etäisyys akselien laajennettu myös olla noin 4,83 metriä.

Eteensä, BMW laittaa asfaltilla hieman myöhemmin (Se esitetään ja siitä toinen puoli 2017) hänen uusi X3. Ja kuten Q5, jossa tarkastellaan joka ei poikkea paljon linjan äskettäin hyväksymästä BMW, mutta myös suurta alusta muutos. Tällä kertaa, BMW X3 ja nousta yli HPLC modulaarinen arkkitehtuuri (Architecture Cluster), äskettäin julkaissut sen lippulaiva 7 Sarja. Tähän kuuluu myös Audin ja pientä nousua mitat voittaa viihtyvyyteen ja matkatavarat, vangitsemaan pienimmätkin BMW X1. 4,70 metriä on myös hyvä referenssi tulevalle pituus.

2017 Audi Q5Audi Q5 ja BMW X3: kevyempi ja teknologiset

Yksi tärkeimmistä voitot Audi Q5 lupaavat sekä BMW X3 sen alustan vaihto on näyttäviä keveys. Aluksi, Audi näkee sen SUV leikkaa jopa 100 kg, mallista riippuen, kiitos tämän uuden MLB perusta. Q5 ja lupaa olla yksi SUV luokkansa kevein, mutta ennen kaikkea, kaikkein aerodynaaminen koska me tunnustamme syylliset. Jos tähän asti on tietenkin paras arvot vastaavat Mercedes (GLC), tällä kertaa Q5 varmistaa, että voittaa uusia ennätyksiä jossa kirjaa Cx 0,30. Vaikuttava.

sisään BMW, välin, silti he puhuvat aerodynamiikkaa, mutta Kyllä ... ja keveys. Tarvittaessa HPLC arkkitehtuurin käyttöön uusi X3 lisää teräksen erittäin lujat, lisäksi enemmän alumiinia ja magnesiumia tietyillä alueilla. Jopa siten, että kuituvahvisteinen polymeerit hiilellä tyyppi CFRP varataan tavaramerkki, tällä hetkellä, että 7-sarjan malleja ja edellä, tämä kolmannen sukupolven SUV pitäisi myös leikata välillä 50 ja 100 kg niiden paino.

Mutta jos olemme jo puhuneet enemmän keveyttä alustan muutos, meidän on myös lopettaa tekniikka, toinen jakso Se tulossa suuresti parannettu Q5 ja X3 kiitos uuden arkkitehtuurit. audi, Esimerkiksi esittelee uudistetun kaikki uudet SUV keinoin alan laitteiden. Ei pulaa siis ole tärkeää ohjaustoiminnot semiautonomous, eikä suurempi innovatiivinen Infotainment tuotemerkin. Eivät myöskään tavanomaista tietenkin, ja nyt täydellisiksi, käyttöjen kysyntään. Samaan aikaan, X3 lupaa olla kokeneimpia SUV laatuaan, lisäämällä monet uusi automatisoitu ajo avustajat jo nähty 7 Series ja ilmoitti hiljattain, että sarjan 5. Esimerkiksi voit ratsastaa hänen uusi aktiivinen vakionopeussäädin, joka sovittaa nopeuden riippuen liikennemerkkejä, ja mahdollistaa pysyä kaistalla, seuraa auton edessä jopa lukematta rivien tien vieressä aktiivinen katve seuranta, aina toimii myös suunnasta tarvittaessa.

BMW X3 2017Audi Q5 ja BMW X3: moottorit ja dynaaminen

lopuksi syöttämällä arvioida dynaaminen jakso, niin Audi Q5 ja BMW X3 ilmoitti myös parantunut käyttäytyminen. On selvää, keveys ja aerodynaaminen parannuksia ovat riittävä syy, mutta on enemmän uutisia. että Audi Q5, Esimerkiksi, vaikka ei odoteta ilmajousitus, jos he lupaavat insinöörien enemmän mukavuutta ja ketteryyttä kiitos osittain on uudistettu voimansiirto. Ja on, että uusi ultra quattro, ja lavastus viime A4, ominaisuus kaksi kytkintä voimajohdon itse: tavallista multi-ydin, joka vaihtelee vääntömomentin jaon kahden akselin, liittyy nyt muut kytkin oikeaan taka-akselin laakeri. Niinpä hyväkuntoinen järjestelmä voi päättää avata molemmat kytkimet kaikkien tärkeimpien osien lähetyksen pysäytys, jotka tuottavat vähintään kitka ja kitka.

Tulevaisuudessa Audi Q5 alue on edelleen olemassa, vaikka uusimman sukupolven Diesel tuotemerkin (pulaa 2.0 TDI 150 ja 190, ja 3.0 TDI mahdollisesti myös Bi TDI olisi käytettävä mahdollisimman SQ5 TDI noin 340 hv), eikä Mekaaninen uusin TFSI bensiinin tuotemerkin. Se ilmoitti myös, ja on Hybridi tulppa jopa 50 km sähkölieden... ja jopa hypoteettisen Q5 RS vähintään 450 hv teho. Pistettä Porsche Macan.

BMW X3 Samaan aikaan, jos se oli dynaamisin laatuaan maastoauto, nyt vain uusine kevyt rakenne jäykempi ja on vielä parempi. mekaanisesti Uuden X3 olisi hyväksyttävä ja kaikkea uusien moottoreiden jo kerromme teille, että debyytti ensi 3 Series: se on, Diesel voisi johtaa lohkot 6, 4 (Nämä kaksi turboihin Cascade) ja jopa ja 3-sylinterinen, myös luku saavuttaisi bensiinimoottorit luvata säästöjä välillä 5 ja 8 kg lohkoa kohti.

BMW X3 Siksi on tehokkaampaa ja sisältää, kuten Q5, yksi plug-in hybridi versio nimeltään xDrive35e, samanlainen X5, mutta 184 hv enemmän kuin 88 sähköinen CV. hänen 100% sähköinen autonomia lupauksia, kyllä, on hieman pienempi kuin Audi: 40 km. Ja tietenkin, jos lupaukset Q5 urheilu versioita, seuraava X3 kaksinkertaistaa tarjous: odotetaan X3 M V6 biturbo M3 ja M4 varten, hänen jokapyöräveto, suorittaa 431 CV teho. Voit myös vastaanottaa X3 ja M40i noin 350 hv teho. Ehkä et odota BMW? Seuraavaan otteluun, koska otamme tien. Siksi Audi Q5 ja BMW X3 on osoitettava Mikä on paras SUV luokkansa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Audi Q3 2017: niin on

2017 BMW X2: niin on

Paras sedaneita ja SUV tarkoittaa 2016 ja 2017