CXperience Citroen Concept Pariisin autonäyttelyssä 2016: tulevaisuuden CX?

CXperience Concept, Citroën yllätys Pariisin autonäyttelyssä 2016CXperience Concept, Citroën yllätys Pariisin autonäyttelyssä 2016CXperience Concept, Citroën yllätys Pariisin autonäyttelyssä 2016CXperience Concept, Citroën yllätys Pariisin autonäyttelyssä 2016

Lisäksi uusi Citroën C3, allekirjoittamisen nuolten on hyvin edustettuna Pariisin autonäyttely (Katso kaikki uudet autot Pariisin autonäyttelyssä 2016) kanssa Konseptiprototyypin CXperience, konseptiauto, joka ennakoi tulevaa strategiaa Brand PSA-konserni. Olemmeko todistamassa Tulevaisuudessa Citroën CX tai ennen perustamista uusi Citroen C5? Nyt pysytään tämän värikäs analyysin CXperience Citroën käsite.

CXperience Citroen Concept Pariisin autonäyttelyssä 2016että Citroën Concept CXperience Ne kiinnittävät huomiota lukuisia elementtejä. Ensinnäkin sen suuri koko, jolla on pituus 4,85 m, leveys 2 m ja pieni korkeus 1,37 m, kun akseliväli on 3 m. He eivät mene huomaamatta lyhyet ylitykset ja aerodynaaminen ja futuristinen esteettinen linjat ja mastodónticas metalliseos Uusi viisipuolaiset suunnittelu ja 22 tuumaa halkaisija.

Seuraavat kiertueen Citroën Concept CXperience, keskitymme kaksi muuta avaintekijöitä, koska ne ovat suuri lasipinnat ja sen avaaminen takaportteja, että avoin vastakkaiseen suuntaan normaaliin. Kun avaat nämä ovet vieressä edessä, onnekas matkustajat kohtaavat suuri tila päästä sisälle, koska sen rakenne vastaa Citroën ovat päättäneet luopua kanssa B pilari että CXperience Concept.

aerodynamiikka on toinen osissa, jotka ovat erityisen hoidon Citroën Concept CXperience, jossa aktiiviset elementit elin, joka taittaa tai siirtää tarpeen mukaan (kuten edessä läpät kulmissa edessä ilmanottoaukot tai pieni läppä taka). Parantamiseen hieman aerodynamiikka, Se on jätetty pois perinteisistä ja "iso" ulkopeilit, korvaa kaksi pientä kamerat, jotka keräävät kaiken, tapahtuu molemmin puolin ajoneuvon.

CXperience Citroen Konsepti: Huippu liitettävyys laivalla

Uusi tyyli sisustus Citroën Advanced Comfort Se on uusi luku CXperience Concept, suurilla annoksilla roominess, mukavuutta ja viihdettä aluksella. Konfiguraatiossa ohjaamon korostaa suuri digitaalinen näyttö ja kosketa suorakaiteen muotoinen 03/16 ja 19 tuumaa halkaisijaltaan, josta sekä kuljettaja ja matkustaja voi käsitellä lähes kaikki ajoneuvon toimintoja. Tällä etuosa mitään puutu konkreettisia tiloja tallettaa maksua tai pistoketta älypuhelin tai tabletti (Molemmat voidaan ladata induktio, eli ilman johtoja).

Paikoista takaosasta voivat myös nauttia korkea liitettävyys Viihdettä aluksella Citroën Concept CXPerience, näyttöjä ja erilaisia ​​ylimääräisiä liittimet kytkeä ja mobiililaitteilla.

CXperience Citroen Concept Pariisin autonäyttelyssä 2016Citroën Concept CXperience: plug-in hybridi jopa 300 hv

Valitun teknologian ajaa Citroën Concept CXperience on hybridi-. Siinä, se ottaa näyttämön yksi bensiinimoottori että kehittyy välillä 150 ja 200 hv (Citroen ei eritellä sylinterien lukumäärästä tai siirtymä potkurin), ja sähkömoottori-generaattori 80 kW. Kaikkiaan se voima, joka voi saavuttaa hybridi järjestelmä on 300 hv.

Jos olosuhteet ajo Ne ovat paras ja kapasiteetti akun lataus Se on optimaalinen, Citroën varmistaa, että CXperience Concept Voit mennä sataprosenttisesti sähköinen tilassa jopa 60 km. Kytketty tavanomaiseen pistorasiaan, kuorma on arviolta noin 4 tuntia ja puoli, kun se on vähentää jotain vähemmän kuin 2 tuntia jos erityinen järjestelmä perimät laturiin 6,6 kW valmis yhdistämään tehovahvistimen 32 käytetään.

Citroën ilmoittaa CXperience Concept käyttää 8-nopeus automaattivaihteiston, jossa se sijaitsee poikittain polttomoottorin ja sähkömoottorin. Omalta akku seuraavan sukupolven hybridi järjestelmä asetetaan auton lattiaan, niin ettei jää käyttökelpoista tilaa sisällä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Autoja muiston Citroën 2CV

Legendaarinen Classic Car: Citroën DS "hai"

Hinnat uusien autojen Autopista.es

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi