Volkswagen Passat Alltrack 2015 seikkailu jatkuu

VW Passat Alltrack 2015VW Passat Alltrack 2015VW Passat Alltrack 2015VW Passat Alltrack 2015

Tulee yksi kattavin perhe markkinoilla, ja se tekee vahvistaa ominaisuuksia, jotka jo osoitti aikana ensi vuonna 2013. Sen jälkeen, kun muutos sukupolven Passat myynti, sekä uusi MQB alusta saksalaisen ryhmän, Volkswagen paljastaa nyt 2. sukupolven Alltrack, muuttamassa sedan crossover suosittu. En sano se on SUV, koska selvästikään ole, mutta se on poikkeuksellinen matkailu, erittäin hienostunut, suuren kapasiteetin ja hämmästyttävä monipuolisuus roll alhainen pitoa pintoja tai asfaltin kappaleita ulos. Entinen ainakin olin ... ja se lupaa voittaa.

VW Passat AlltrackUuden Volkswagen Passat Alltrack, johdettu tuttu versio Variant, osuma markkinat alkavat uudistetun suojaussarja lisätä voimaa kehon uudelleen suspensiot modifioitu lisäämään sen korkeus 27,5 mm. Koristelista ja muovipinnoitteet kehä, on nyt uusittu etu- ja takapuskurit myös parantaa saapumisen ja poistumisen kulmat, kun taas vähäinen muotolevyihin tulevat tällä kertaa täysin ruostumatonta teräslevyä kattavat haavoittuvimpien lyödä komponentteja.

Sarja, uusi Volkswagen Passat Alltrack lisää uuden Yhteensä 4MOTION ryhmä, ja joka on varustettu 5. sukupolvi Haldex kytkin, joka nyt sallii suuremman ennakoinnin ja paremmin sopeutumiseen vääntömomentin jakoon molemmilla akseleilla. Tietenkin, normaaleissa olosuhteissa, on edelleen sallittua ampua uuden Alltrack kuin etuveto vähentämään kulutusta.

uuden Volkswagen Passat Alltrack on 4 ajotilaa (Eco, normaali, Urheilu ja Single) muunnella sedan ohjauksen vastetta, kiihtyvyyden ja muutos. Tietenkin tämän lisäksi Alltrack tarjoaa taas ohjelman Off Road hyvin samankaltainen kuin jo joitakin versiot Tiguan varustettu sopeutua kiihdytin, ESP ja ABS matalan otteen olosuhteissa, kun taas liipaisu polveutuvat valvonta.

VW Passat AlltrackMekaaninen valikoima uuden Volkswagen Passat Alltrack johdettu luonnollisesti Variant ruumis ja Valittavana kaksi moottoria bensiini ja kolme diesel. Niistä ensimmäinen 1.4 TSI 150 hv ja mahtava 2,0 TSI 220 hv variantti teho. Tarjous on täydennetty turbodiesel 2.0 TDI 150, 190 ja 240 hv, Jälkimmäisessä uusi biturbo. Diesel- ja bensiinimoottorit tehokkaampia tulee myös XDS + järjestelmä, osaa soveltaa jarruttamalla sisä- pyörien parantaa ketteryyttä ja mutkissa.

mahdollisesti, uuden Volkswagen Passat Alltrack tulee tarjoamaan mukautuva alustan muuttuva vaimennus, ja uusi avustaja traileri joka helpottaa läpi peruutuskamera. Muuten, maksimi vetokyky uuden Volkswagen Passat Alltrack olla jopa 2200 kg. Uusin VW tietoviihdejärjestelmiä, kuten Mirror Link Android- tai Apple Auto carplay järjestelmiä, myös tarjotaan Alltrack.

uuden Volkswagen Passat Allttrack Se esitetään yhteiskunnassa tulevista Geneven autonäyttelyssä, mutta ei nouse odotetusti markkinoille vasta syyskuun lopussa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Geneven autonäyttely 2015