Skoda Karoq: alle nøklene til den nye SUV “bror” Ateca Seat

Skoda Karoq, de beste bildene av den nye SUVSkoda Karoq, de beste bildene av den nye SUVSkoda Karoq, de beste bildene av den nye SUVSkoda Karoq, de beste bildene av den nye SUV

den Skoda Karoq er ny SUV Tsjekkisk firma erstatter Yeti. Sin verdenspremiere vil finne sted neste måned september i Frankfurt og merchandising vil starte på nytt neste høst.

Som mange av de nyeste lanseringer av nye biler og SUV Volkswagen Group, den Skoda Karoq også dra nytte av tekniske fremskritt og produksjonsprosesser kryssplattform modulære MQB. Faktisk, i hjertet av den tyske auto giganten, er det mer som modell både design, for eksempel dimensjoner og tekniske funksjoner SUV Ateca Seat (den måler 4,36 m i lengde mot 4,38 m den Karoq).

En av de store nyvinningene som bringer Skoda Karoq er ny digital instrumentering panel fullt konfigurerbar med fire alternativer for tilpasning som passer sjåføren. Disse alternativene er: "Classic", "digitalt", "Infoprofile" og "redusert". Mode "Classic"Instrumentpanelet funksjoner utforming "tradisjonelle" speedometer og turteller med sirkulære venstre og høyre, pluss at du kan legge til noen ekstra underholdningssystemet funksjon eller navigasjonsenhet felt. For sin del, måten "digitalt" digital design presenterer all informasjon langs hele bredden av instrumentpanelet med informasjon av alle slag (underholdning, navigasjon, gjeldende hastighet, girskift anbefaling, trafikkskilt anerkjennelse, etc.). På den annen side, på den måten "Infoprofile"Sjåføren velger informasjon og data du vil vise all digital instrumentering panel. Til slutt, på den måten "redusert" bare to store skjermer med den aktuelle hastighet, og den gjenværende avstand til målet innenfor instrumentpanelet (driver, kan man også legge til noen flere data i denne modus) er vist. Alle disse ulike design Konfigurerbar digital instrumentering panel, du kan se dem gjennom neste video.

Skoda Karoq: plass og praktiske løsninger

Så godt Skoda, plass og mange praktiske løsninger inne vil de også være tilstede i ny Karoq. Volumet som er tilgjengelig for stammen lasten er 521 liter, en evne som kan øke opp til 1630 liter hvis baksetet (standard, kan de brettes i forhold 1/3 og 2/3)

Skoda KaroqHvis sjåføren bestemmer seg for å velge Varioflex baksetesystemet, de blir selvstendige og kan flyttes i lengderetningen til 11 centimeter, varierende derfor et lastevolum på stammen (Med et minimum av 479 liter og opp til fem brukbare seter 588 liter). Dessuten kan disse tre seter fjernes helt forlate en store lasterom helt flat. I dette tilfellet kan lastekapasiteten økes for å nå et ikke ubetydelig 1810 liter.

Skoda Karoq: motorer og utstyr

den motorutvalg som det vil være tilgjengelig Skoda Karoq Det inneholder totalt fem thrustere: den Diesel 115 hk 1,6 TDI og 2,0 TDI 150 og 190 hk 1,0 TSI bensin og (tricilíndrico) og 115 hk 1,5 TSI 150 hk ACT (Den sistnevnte, med intelligent system koble to av de fire sylindre).

Et nivå utstyr, i den delen av multimedia underholdning og informasjonssystemer i Skoda Karoq tilbyr opptil fire forskjellige enheter (Swing, Bolero, Amundsen og Columbus). I mellomtiden, i form sikkerhet og kjøre assistenter, den Karoq Det inkluderer lane keeping assistent, persiennestyring, bremseassistent med hinder deteksjon, fotgjenger anerkjennelse og parkeringshjelp assistent, blant andre.

Du kan også være interessert

- Skoda Karoq, som allerede er i produksjon

- Peugeot 3008 og Skoda Kodiaq, SUV med beste design av 2017

- Peugeot 3008, Ford Kuga og Hyundai Tucson: Hva SUV er bedre?

- Peugeot 5008 2,0 BlueHDI Kodiaq vs Skoda 2,0 TDI: stor SUV!