Volvo XC40: uusi BMW X1 kilpailija SUV ja Mercedes GLA

Volvo XC40 ja tullaan tulevaisuudessa ja sen SUV kilpailijatVolvo XC40 ja tullaan tulevaisuudessa ja sen SUV kilpailijatVolvo XC40 ja tullaan tulevaisuudessa ja sen SUV kilpailijatVolvo XC40 ja tullaan tulevaisuudessa ja sen SUV kilpailijat

viimeaikainen volvo vallankumous Se on nivelletty modulaarinen alusta SPA palvella keskisuurten ja suurten mallien Volvo: ensimmäinen linja 90 (jossa XC90 ja S90 / V90), ja sitten 60, kanssa hiljattain SUV XC60: olemme jo testattu. Nyt on aika tähän filosofia saavuttaa pienin segmentti, linja 40.

Ensi-ilta on ja, tietenkin, muotoinen SUV Volvo XC40 uuden. Ja myös se palvelee esittää samanaikaisesti uusi foorumi joka vastaa nimeen CMA (Compact modulaarinen arkkitehtuuri, Englanti). Se on myös modulaarinen pohjalta, jossa ainoastaan ​​velvollisuus rakenteellisesti pitää pieni osa alustan, välittömästi sen jälkeen etuakselin ja boot sisätilan. Muut toimenpiteet ovat joustavia antaa vapauden suunnittelijat ja insinöörit tuottaa hyvin erilaisia ​​siluetteja. Ja kuten voitte kuvitella, tämä pieni alustan Volvo Olet valmis vastaanottamaan akkujen tukemaan tulppa hybridisaatio ja tässä tapauksessa, Ehdotettu 100 prosenttia elea.

Volvo XC40 saapuu 2017

Ja kyllä, ennen vuoden loppua me tiedämme ehdottomasti uusi Volvo XC40 joka niin paljon se on puhuttu jo kuukausia. Ennen loppukesällä oltava suoritettu testi testi: hän on yllättynyt auton Saksassa ja Ruotsissa, ja Hän on nyt liikkuvan ympäri Granada kuten voitte nähdä videon lisäämme alla. Se tulee täysi kilpailla kompakti SUV alueelle BMW X1, GLA Mercedes, Audi Q3 ja Range Rover Evoque, aina läheisyydessä 4,4 metriä pituus. Lisäksi ennakoimme tietä S40 ja V40 Tulevaisuudessa tämä innovatiivinen prosessi koska toistaiseksi kantaesitetään perinteisen kehon, ennen kuin se saavutti pakollista SUV. Nykyään ei.

Etuosassa Uuden Volvo XC40 soivat sinulle hyvin tiedossa, jossa grilli mustalla pohjalla ja hopea pystypalkit, jotka kulkevat etulevyn mukana pakollista lävistäjä nauhat. Valo kieli, nimi Thor vasara, mutta tyylitelty ja hyvin vaakasuora ajovalot venyttää auton edestä.

T5 syntynyt Plug-in

Se ei ole vielä saapunut, mutta Volvo on ilmoittanut sitä jonkin aikaa: hänen yksittäinen veto nelisylinterinen moottorit, Poistamalla suurempi konfiguraatiot, niiden ylemmän ja keskimmäisen alueet, on akseli Volvo XC40... vaikka myös he tekevät debyyttinsä liittyvät tähän siluetti Kolmisylinterinen Volvo. Ja juuri niin yläpuolella tulpan hybridisaatio nimi kuuluu T8, tässä se tulee olemaan T5 tunnustaa moottorien yhdistelmä 1,5 Turbo bensiini ja kolme sylinteriä, moottorilla Teho 50 kW (68 hv) Ja voimansiirron Automaattinen dual-kytkin 7 suhteet. Akku tahdonvoimaa sähkömoottori kapasiteetti on 9,7 kWh, joka tulisi taata autonomia 50 km sähköisessä tilassa.

Volvo XC40mutta tämä Uusi 3-sylinterinen moottori tulee myös tavanomaista bensiiniä tila ja eri tehotasoilla. Ei kauan sitten, Peter Mertens, Volvo kehittämispäällikkö, totesi, että "Tällä moottorilla Voimme saavuttaa 150 CV, ja se toimii niin hyvin, että kukaan ei sanoa, että on kolme-sylinterinen". Ja muista, että tämä ehdotettu Kolmisylinerinen käytetään myös, kuten CMA alustan, brändin Lynk & co, sen pitäisi myös kaupallisesti alkaa ensi vuonna ja vuonna 2018. Mutta nelisylinterinen autetaan edelleen, erityisesti osio Diesel versio D2 120 hv, D3 150 ja D4 190 hv, ja bensiinin sulkea alue edellä. Tehokkain versio, loogisesti, voi käyttää neliveto.

Sisällä Volvo XC40 on hyvin samankaltainen kuin isoveljensä XC60 suunnittelu, mutta jonkin verran yksinkertaistettu valvontaa. Korosta miten ei sen suuren kosketusnäytön ja sen monia ominaisuuksia turvajärjestelmät, liitettävyys ja infotainment. Maastoauto, että todella vaikutuksen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

XC20 Volvo: Toinen SUV kilpailevien Q2?

Volvo XC60: kaikki uudet SUV hinnat

Volvo ei investoi enemmän Dieselmoottorit