Uusi Hyundai Genesis G70: vaihtoehto BMW 3-sarjan

Hyundai Genesis G70 2018Hyundai Genesis G70 2018Hyundai Genesis G70 2018Hyundai Genesis G70 2018

uuden Genesis G70 perhe täydentää ylellisyyttä Hyundai. Se liittyy lippulaiva G90 ja G80 sedan Genesis. Se julkaistaan ​​Etelä-Koreassa 20. syyskuuta, sitten mennä saavuttaa eri markkinoilla. Johtuen aalto Hyundain vie lähivuosina alle Genesis submarca päästä työharjoitteluun tarjous kuusi mallia vuonna 2021. Niihin sisältyy, Lisäksi sedans, automalleihin ja hybridi propulsions. Genesis G70 on esitelty Suunnittelukeskus Hyundain on vuonna Namyang. Se on neliovinen sedan coupe olevinaan, tyyli autoja kuten Audi A5 Sportback ja BMW 4-sarjan Gran Coupe. aluksi tulee kolme moottoria valita. Tehokkain versio vastaa bensiini ja V6 3,3 litraa, mitä seurasi neljä sylinteriä 2 litraa ja yhdessä dieselöljyn 2,2.

Genesis G70

Tämä ajoneuvo näyttää muotoilu, joka merkitsee identiteetin Genesis seuraava luomuksia. Uudella Genesis G70 haluaa olla tyylikäs ja urheilullinen sen linjat, jakamalla teknologiaa pohja Kia Stinger. Edessä näemme LED-tekniikka ajovalot päiväajovaloilla suunnittelu "jääkiekkomailan", läsnä kaikissa Genesis. Sisätilojen pyrkii viestimään, jälleen, ylellisyyttä ja urheilullisuus, kun mukaan arvokkaita materiaaleja ja huolellista viimeistely. Se on yhdistelmä alumiinia, nahkaa ja metallia yhdistettynä taitoa ja konfiguroitavissa jopa kymmenen eri vaihtoehtoja, jotka sopivat asiakkaan kanssa ohjaamon viisi väriä valinnainen. Istuimet on sijoitettu matalampaan etsit hyvää painopiste. Se sisältää Advanced multimediajärjestelmä kaikki mahdollisuudet langattoman yhteyden järjestelmään Puheentunnistus ja joukkue 15 kaiutinta.

Genesis G70

G70 Genesis moottorit ovat jo tiedossa. 3.3 GDI Turbo V6 tarjoaa 370 hv jossa suurin vääntömomentti 52 mkg. Kiihtyy 0-100 km / h 4,7 sekunnissa ja saavuttaa 270 km / h. Se sisältää Seirissä muuttuva jousitus kovuus ja sitä tarjotaan viimeistely nimeltään G70 Sport. Alla nelisylinterinen bensiini on myös siinä, 2,0 GDI Turbo 252 hevosta ja 36 mkg vääntöä. Tämä moottori on leimattu versio Sport-paketti, jossa on 255 hevosta ja lisää extrat urheiluvälineet. diesel versio tarjoaa R-202 hv 2,2 VGT. Kantaa "Aktiivinen äänisuunnittelu", joka sovittaa äänen matkustamon ja pakokaasun eri tavoin.

Siinä on kaikki tekniikka muoti, lukuisia osallistuvat ajo. Se sisältää jopa käynnistää valvonta (ohjauslähtö) ja aktiivinen vakionopeussäädin. Johtava riippumaton neljän pyörän jousitus, jonka takana Multilink. kitkalukolla takana ero on elektronisesti ohjattu. Ei tarvitse aktiivisesti huppu minimoida vahingot, jos alle jalankulkijoita, varoitukset mahdollisista edessä ja takana törmäys ja järjestelmä, joka tarkkailee jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden varoittaa kuljettajaa mahdollisesta vaarasta.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Testi Kia Stinger

Hyundai i30 N: Kilpailu kadulla

Opel Insignia Grand Sport vs Audi A5 Sportback