Tvilsomt: råd om å kjøpe en ny bil med elektrisk håndbrekk

Tvilsomt: råd om å kjøpe en ny bil med elektrisk håndbrekk

Jeg lurer hva hensikten med den daglige forskjeller mellom de to, noe som kan være mer pålitelig og som kan være en elektrisk begrensninger som vender mot, for eksempel, pålitelighet.

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

den elektronisk omdreining av De siste årene også den har sin søknad i parkeringsbrems, hvor elektronisk De er gradvis erstatte mekanisk.

den nye kan bli tryggere, fordi det i mange tilfeller blir de automatisk strammes for å fjerne kontakten og løsner når vi slipper med et gir engasjert clutch og akselerere, så parkert i en skråning vil ikke risikere at bilen kan rulle ukontrollert.

Også, å være en liten knapp i stedet for en fremtredende objekt i tilfelle ulykke ville kjøre mindre risiko for at noen del av kroppen vår kolliderte med dem. Driften er designet for hjulet oppbremsing er rask, sammenlignes med en brems skralle, så vi får låse hjulene hvis vi skulle bruke den som en nødbremsen.

En av hans begrensninger Det er gitt av avhengighet bilbatteri og manglende evne til å koble for eksempel få bilen der den ble parkert, i tilfelle at det er vaciase helt.

Oh, og selvfølgelig de kan brukes opp som nødbremsen. Men bedre ikke prøve det hvis denne situasjonen ikke kommer oppstå.

Du kan også være interessert

- Tvilsomt: Diesel dyrt, er det verdt?

- Tvil: hvorfor min bil stamming?