Tulevaisuuden kompakti autoja Audi, BMW ja Volkswagen

Kompakti Audi, BMW ja VW saapuu 2018Kompakti Audi, BMW ja VW saapuu 2018Kompakti Audi, BMW ja VW saapuu 2018Kompakti Audi, BMW ja VW saapuu 2018

Vuonna 2015 ensimmäistä kertaa, luokka kompakti autoja lakkasi olemasta myydyin kaikkialla Euroopassa. Sen sijaan, maastoautoalaan (joka nyt monopolizes kaikki) kertynyt suurin myynti vuoden, joka huipentui myynnin kasvusta tuli ulottuva pitkä. nyt vahvistavat luokka, joka on aina ollut kuningatar, joitakin arvokkaimmista tuotemerkkejä ja hyväksyntä valmistelee uusia projekteja. Audi, BMW ja Volkswagen huimasti yli seuraavien kahden vuoden aikana monia uusia... joka, kyllä, mahtuu perinteisiä mutta myös uusia kompakti SUV lähetteet. Galleriassa olemme valmistaneet kaikki löytää ne.

Audi A3 2018

miten parantaa Audi A3? Alkaa tehdä tehokkaampaa, laajempi, paremmin tai liitetty "ulkomailla". Vaikeinta on se, miten siihen päästään, mutta Audi kertoo, jonka kaava. Kuitenkin ennen tätä suunnitellun uuden sukupolven 2018, siellä on restyling nykyisen Audi A3, joka ajaa jo toukokuussa ja myytävänä alkukesällä. Jo seuraavassa ja neljännen kokonaan uuden sukupolven A3, näemme, miten Marc Lichte sanelee erityispiirteitä yhteisiä tuleville sukupolville auton suunnittelu, mutta mielenkiintoisempaa varmasti sisällä.

Arvostavat autossa MQB alustan kokee uuden evoluution Tämän tulevaisuuden Audi A3 poistetaan taas toinen 50 kiloa pois, vaikka hänen julkaisemattomia 3 versiot sylinterinen bensiini, joka vuoteen 2020 mennessä, niillä on myös toissijainen verkko 48 volttia ja pieni sähkömoottori, joka saavuttaa "pehmeä hehkutus" mitään tekemistä e-tron, toisen sarjan. kaikki Ultra moottorit ovat, mikä merkitsee lisäaine Diesel TDI taas bensiinimoottoreita säilyy sylinterissä deaktivointi tulossa Millerin syklin uusi 2.0 julkaistiin Audi A4. Mekaanisesti vedoten, että VW-konserni valmistelee myös parantamaan -kaksoiskytkin lähetykset (aina inertia-toiminto) ja uusi tehokkaampi ja kehittynyt kaikki neliveto.

jo Tässä 2016 Audi A3 ominaisuus virtuaalisen instrumentoinnin ja parantaa Infotainment, mutta on odotettava vuoteen 2018 saapumista gestural ohjaus tai hyper Internet-yhteyden tiedonvaihtoa ja ulospäin. Kehitys itsehallinnollisesta ajo päästä A3 avustavana ajo hilloa laajennettu nopeudella 60 km / h.

Audi Q3Audi RS3 Q3

Valikoima kompakti Audi myös radikaali Audi RS3, 400 hv Se ajaa 2,5 moottoria tehokkain kompakti markkinoilla, kaksinkertainen annos muunnelmia E-tron: Yksi nykyisen kokoonpanon ja muut bensiinimoottorin 2,0 litran ja 250 hv ja suurempi sähköinen autonomia. Kuten Volkswagen Golf VIII, Audi A3 kiinnittää myös uuden sukupolven bensiinimoottorit 1.5 TSI 4-sylinterinen jo ilmoittanut. Audi Q3 puolestaan ​​muuttuu ja sukupolvi, hyödyntämällä VW Tiguan uusi tukikohta tarjottavaa suurempaa keveys, joustavuus ja monipuolisuus mekaaninen, jossa suurin uutuus on syntyminen hybridi-versio e-tron identtiset yhdistelmä moottorit Tiguan GTE.

BMW -sarjan tammikuu 2018

Vista muuttaminen Audi, puhumme BMW. Täällä ei vain rakenteellisesti, vaan myös ulottuvuuksiltaan BMW 1-sarjan kokee täydellisen muodonmuutoksen. Uutta reikää on jätettävä tuleville malleja ja nyt kun Mini on merkitty kompakti segmenttiin uuden sukupolven Clubman, BMW tekevät juuri päinvastainen 1 3 ja 5 ovea sarja. Se on pienempi, mutta ei niin paljon kuin Audi A1 mitataan alle 4 metriä. East 1 Sarja 2018 tulee olemaan hyvin lähellä 4,25 metriä ja tekee myös selväksi, että 2-sarjan on tästä lähtien pitkällä matkalla ja paljon yllätyksiä hihassaan ... ja ihon alle. Koska se on 1-sarjan malli, jolloin saadaan käytännön jäykkyys teknikot.

etuveto alustan UKL1 BMW 1-sarjan, sama Mini on siten pohjan tuki uudelle vauva BMW, jossa on koko / asuttavuuden selvästi parempi Nykyisen arkkitehtuuria. Lopullinen hyvästit täällä käyttövoima, mutta emme vetoa hyvää oloa. Mekaanisesti tulee olemaan versions 3 ja 4 sylinterin bensiinin ja dieselpolttoaineiden, lohkon 1,5 litraa eri tehotasoilla pääsyä varianttien ja keskipitkän kantaman. Stopparina 2,0 litran moottorit tulla myös bensiinin ja dieselin. Se myös menettää inline 6, mutta M Performance versioita 2.0 Turbo. Myös yhä olemassa wheel drive versiot ja 8 nopeus automaattivaihteisto.

BMW X2BMW-2 Series X2

Viitaten nyt Series 2, BMW tarjoaa eri kasvot. Aktiivinen Tourer ja Grand Tourer ulkopuolella (sen tila-etu- ja neliveto), tulevaisuudessa Series 2 tulee koostumaan ainakin viisi uutta organisaatiota, Eri paitsi muodossa, mutta myös taustalla. Itse asiassa, kolme riviä ovat täysin erilaisia ​​tuotteita: kantoaalloilla toisella puolella; Uusi BMW 2-sarjan Gran Coupe ja Sedan toiseksi, johdannaiset nähdään sarja 1; ja "real" BMW 2-sarjan, Coupé ja Cabrio ja yksinomaan, malleissa on yksinkertaistettu versio (eli "monomaterial") HPLC mukautuva modulaarinen arkkitehtuuri, johon se on asennettu päässä sarja 3-7-sarjan.

Nämä BMW 2-sarjan coupe ja Cabrio pysyy vain takaveto ja 6 voimanlähteitä asennettu yksinomaan, niin että M2 jatketaan kunnioittaen perinne tuotemerkin. On siis edelleen muunnelma tavoittaakseen 5 versioita mainittu ... ja kaikki viittaa siihen, että se on BMW X2. On edelleen, suuri tuntematon, mutta viime aikoina huhut ehdottaa tätä SUV: ei urheilullisempi kuvan eikä tehokkain moottorit alueella. Olisi itse asiassa toinen uusi markkinarako BMW enemmän vastaa todellista pienikokoisena mutta kevyesti isokokoisia. Jää nähtäväksi, jos nämä huhut ovat vihdoin uutisia.

2018 Volkswagen Golf VIII

kuten veljensä tulevaisuuden Audi A3, täysin uusi Volkswagen Golf etenee kahdessa vaiheessa; ensimmäinen, hieman ennen loppua 2016, jossa keskitytään lievä päivitys perustuu tuotesuunnittelu, enemmän kuin todennäköistä sisältää kojelaudan TFT-näyttö johdannaisen Passat ja Tiguan, ja päivittämällä jotkut sen moottorit, jossa täydellinen häviäminen 1.2 TSI 110 hv. Tulevaisuudessa myös silmällä pitäen 2018, Se asettaa meidät Golf kahdeksas historia, toinen sukupolvenvaihdos kompakti VW rakentaa uudet emästä tehokkuus, keveys ja turvalaitteet.

Volkswagen Golf 2018Tulee makeover uraauurtava Volkswagen Golf kärsii kahdeksas tulevaisuuden Audi A3, mutta eriyttää rungon viistoperä, johon he eivät enää ole niin pieni käynnistysasemassa, ja loput erilaisia, kuten perhe tai Variant farmari Sportsvan ... jotka näyttävät hyväksyä urheilullisempi muotoilu. Mekaanisesti, uusi Golf on myös täynnä yllätyksiä, Myös väistymässä kokonaan uusi modulaarinen perhe 1,5 TDi moottorin sylintereihin kolme tehotasot 75-120 CV, potkurin, joka korvaa molemmat 1,4 TDI ja 1.6 TDI Polo. GTD, GTi ja GTE seisoo juurruttaa ja jatkaa laskujen historian Golf, kun sähköliesi jo puhua 50 prosentin ylimääräinen autonomiaa nykyisiä versioita. Bensiini, jopa ennen 1,4 TSi väistyy uuden perhetilanteen Turboahdettu moottorit 1,5 litraa, joiden tehokkuus riippuu paitsi järjestelmää sylinterin sammumiseen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ofensiva 2020: kaikki tulevat BMW

Q2 K9, kaikki Audi saapuu

mercedes tulevaisuus