Citroen C3, nyt automaattinen EAT6

Nyt myynnissä Citroen C3 1.2 PureTech EAT6Nyt myynnissä Citroen C3 1.2 PureTech EAT6Nyt myynnissä Citroen C3 1.2 PureTech EAT6Nyt myynnissä Citroen C3 1.2 PureTech EAT6

Vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun saapuvia Espanjan markkinoilla, Citroën esitteli ja mielenkiintoinen muutokset alueella hyödyllisyys C3.

Jos muutama päivä sitten oli SUV Peugeot 3008 joka läpäisi sisällyttämään EAT6 muuttamiseksi automaattisesti momentinmuunnin, siirryn koskenut häneen Citroen C3. Tämän tyyppinen lähetys voi olla asocial nimellä 1.2 turboahdettu bensiinimoottori PureTech Kolmisylinerinen ja 110 hv.

viimeistelytasot jolla voit valita Citroen C3 1,2 PureTech 110 hv EAT6 Niitä kutsutaan Tuntuu ja Shine ja lähtöhinta Tämän tyyppinen moottori ja lähetys alkaa klo 16200 euroa.

Suhteen kulutus ja päästöt, varten C3 1,2 PureTech 110 hv EAT6 ranskalainen yhtiö PSA Group ilmoitti keskimäärin menot polttoaineen 4,9 l / 100 km ja CO2-päästöjen taso 110 g / km, joten tämä versio on vapautettu VRT Espanjassa.

Citroen C3Citroen C3: Mitä muutos EAT6?

Auton kuin Citroen C3, käyttöönotto EAT6 muuttamiseksi automaattisesti momentinmuunnin Se tuo lisäarvoa, sekä suurempi monipuolisuus ja sen alueella.

Käyttöä ajon, ranskalaisen valmistajan väittää, että tällainen siirto varmistaa nopeampi, sujuvuutta ja pehmeyttä sisään siirtymistä vaihdetta. Yksi erityispiirteet tämän EAT6 muutos löytyy sen kaksi toimintatilaa -Urheilu ja Lumi-, lisäksi standardin tai normaali. Ensimmäisessä tapauksessa, Sport, se vaikuttaa suoraan sähköisen parametrit siirtyminen hammaspyörien tarjoaa paljon nopeammin kussakin muutoksista, mikä auttaa lisäämään tunne urheilullinen ajavat komentajat. Omalta Snow tila säätää toimintaparametrit muuttuvat yksilöinä ja asfaltin monimutkaista olosuhteissa läsnäolo lunta tai matala motorisia taitoja.