Suzuki autot esiteltiin Tokion autonäyttelyssä

Upouusi Suzuki Tokyo Motor ShowUpouusi Suzuki Tokyo Motor ShowUpouusi Suzuki Tokyo Motor ShowUpouusi Suzuki Tokyo Motor Show

Tokion autonäyttelyssä Se poimii silmämme viimeisinä päivinä lokakuu. 27. kyseisen kuukauden avaa Japanin tapaaminen, mikä merkitsee Kiina laittaa kaiken grilli paljastaa niiden viimeisintä kehitystä autoja ja teknologiaan. Suzuki Se on yksi niistä.

Osastollaan on täynnä prototyypit. Tutustu kuvagallerian nähdä itse. Ensinnäkin, aikooko Suzuki Xbee (Opening kuva), joka lausutaan "Crossbi" käsite pieni maastoauto neliön muotoisia ja retro. On jo vertaamalla sitä FJ Cruiser, mutta selvästi pienempi formaatti.

Tokio on paikalla kolmea muotoa tai erilaisia ​​väriyhdistelmiäA Suzuki Xbee jossa keltainen hallitseva; yksi Xbee ulkoilmaseikkailuja beige, enemmän tyylikäs ulkoasu; ja XBee Street Adventure musta. Kolme näkymiä tälle prototyyppi, joka voisi kulkea varten tuotanto auton.

Suzuki E-Survivor Concept

Suzuki E-Survivor Concept ja muut

Ehkä silmiinpistävin prototyyppi Suzuki läsnä Tokion autonäyttelyssä on Käsite E-Survivor näet kuvassa yllä. hänen Campero avoin rakenne ja henki Vaikka se voisi kulkea jonkin Jeep vedon sijasta Japani, erityisesti juuri sinun grilli on valaistu koskettaa. niiden avoin pyörä ja erityisesti puskurit Ne antavat tämä outo ja futuristinen kosketusnäyttö samanaikaisesti.

Kompakti muoto, e-Survivor Concept Suzuki on mekaaninen sataprosenttisesti sähköinen: Ominaisuudet yksittäiset moottorit kussakin neljä pyörää, joten se neliveto auto. Sen sisustus on avoin ja tilaa vain kaksi paikkaa. Olemme erittäin utelias näkemään, miten ovet auki, koska tällä hetkellä meillä ei ole monia yksityiskohtia.

Lisäksi edellä mainittujen Suzuki Xbee ja E-Survivor, brändi perustuu Hamamatsu Japani pääoman se kestää kaksi eri versiota sen pieni tila-auto Spacia prototyypin muodossa (yksi sininen ja yksi puolella huomattavasti säleikkö) ja pieni kuorma-auton nimeltään Tiger Ichi Concept.

Suzuki Spacia

Saatat myös olla kiinnostunut

Suzuki Swift Sport 2018: iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä

Suzuki Ignis 2017: hinnat ja testata uusia pieniä maastoauto