Boreas Born, hybridi superauto 1000 CV luotu Espanjassa

Boreas Born, hybridi superauto 1000 CV luotu Espanjassa

Nyt tiedämme ensimmäinen "härnääjä" Boreas ja tarina lupaa ... Boreas on hanke tiineyttivät ja ennen kaikkea täysin päälle, maamme. Projekti alkoi 10 vuotta sitten ja on sittemmin luotu, kehittynyt ja nyt teloitettiin Boreas on täydellinen auto, joka pystyy ampumaan ja lähetettävää ja suurin tuntemuksia hiperdeportivo luvulle. Se ei ole ajatus, että haetaan rahoitusta, koska On itsestään rahoittaa muista toimialoilla kanssa työskentelevien DSD suunnittelu & Moottoriurheiluun. Myöskään on yksinkertainen suunnitteluharjoitus joka pyrkii huiputtaa sijoittajia tai toimittajia, kuten valmistajat maailmanluokan komponentit ovat vahvistaneet yhteistyötään toimittamisesta mekaanisten ja teknologisten elementtien, ja aktiivisesti yhteistyötä mukauttamaan ehdotuksia persoonallisuuden ja tarpeiden Boreas.

Tiedämme Boreas 14. kesäkuuta VIP Michelinin tilaa Le Mansin 24 tunnin ajo -The Ranskan rengas pyrkii kaikin shoeing tietävät tehokkain tapa tämän Boreas, hybridi 1000 hv-. Boreas on isä perheen 12 lasta, joilla kullakin on erottuva persoonallisuus, ja jotka muodostavat rajoitettu sarja, joka kiertää jälleen myönnetään erityisellä tavalla.

Mukaan vahvistaa sen luoja David Sancho, The Boreas Sitä ei myydä tavanomaisen muodossa. Sancho on rakastaja teollisen muotoilun yrittäjä ja myös, oletettavasti, joka on koulutettu autojen suunnittelu on Valencian ammattikorkeakoulu, kenen kanssa valtatie osake yhteistyötä meidän Suunnittelukilpailua joka tänä vuonna juhlii 20 vuotta.

Miksi nimi Boreas?

nimi Boreas Se tulee kreikkalaisesta mytologiasta. Boreas on jumala talven tuulen ja mytologian ovat synnyttäneet hän sanoo kaksitoista Colts otettuaan muodossa ori tammojen kuuluttava kuningas Dardanians, Erictonio. Nämä hevoset oletetaan olevan yhtä nopeasti kuin hänen isänsä, tuuli.

Boreas esittää moderni design, hyvin erilainen kuin mitään tiedossa. Sen kehitys johtuu itse David Sancho työskennellyt ja jatkaa työtään valmistajalta luksushuviveneiden Astondoa. plug-in hybridi teknologian kehitettiin talon yhteistyössä espanjalaisen yritysten ja varmistaa autonomiaa sähköinen tilassa on 100 km muistakaamme, että Porsche 918 Hybrid on noin 30 km sähköisessä tilassa sikarin.

Uuden Boreas, video

Saatat myös olla kiinnostunut

Espanja GTA Spano 2015, uuden sydämen Espanjan peto

Härkä, The 'Lamborghini' käsityöläinen Spanish