Ford käynnistää enemmän malleja SUV: ensimmäinen, uuden Expedition

Uusi Ford SUV tulossaUusi Ford SUV tulossaUusi Ford SUV tulossaUusi Ford SUV tulossa

SUV ollaan elintärkeää myynnille automerkit avainmarkkinoilla Eurooppa ja Yhdysvallat. myyntitietoja uudet ajoneuvot Espanja Tästä on osoituksena ja sama tapahtuu monissa muissa maissa, joten osa tulevasta strategiasta valmistajat ohi kehittää uusia malleja SUV ja uudistettujen. yritys kahlaamo Se on paljon sanottavaa ...

Lainaama uutistoimisto Reutersin, jossa mainitaan kääntyä virallisten lähteiden kahlaamo, sisään 2020 tulee olemaan vähintään 13 autoa SUV, malleja myydään Yhdysvaltain markkinoilla, Euroopan ja muiden maiden.

ensimmäinen näiden SUV olla tiedossa on Ford Expedition 2018, joka menee myyntiin Yhdysvallat myöhemmin tänä vuonna. Tämä suuri SUV on monia innovaatioita kaikilla rintamilla, jossa sitoudutaan teknologiaan kaikilla tasoilla (yhteydet ja turvallisuus, erityisesti), tehokkaampia moottoreita ja painon säästö on noin 300 puntaa keskimäärin (noin 136 kiloa vähemmän uuden mallin edellisen).

Mekaanisesti, että läsnäolo Ford Expedition 2018 moottori 3.5 V6 EcoBoost bensiinin, kytketty uusi 10-nopeus automaattivaihteisto.

Fordin tulevaisuuden sähköinen maastoautoFord: enemmän sähkö- SUV, hybridi ...

Muutama päivä sitten, ilmoitimme kahlaamo Hänellä oli tarkoitus aloittaa sataprosenttisesti sähkö SUV kanssa 500 kilometriä. Ja milloin? sisään 2020 tai aikaisemmin.

No, lisäksi hybriditeknologia sataprosenttisesti sähkö, että SUV-alue Ford malleja kuten EcoSport ja bronco uusitaan.

Euroopan maaperällä, joista viimeisin kahlaamo Have järjesti ennennäkemättömän Edge ja uuden sukupolven Kugan.

Odotamme siis tulevissa versioissa Fordin SUV, yksi merkkejä, jotka pelaamiseen ja investoida enemmän muodin segmentissä.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Ford Kuga Vignalessa: tausta maastoauto tyylillä ja luonnetta

- Ford Kuga, Ateca Istuin ja Kia Sportage, mikä on paras SUV?