Uusi Ferrari SUV: Fiat vahvisti tulevina kuukausina!

Ferrari F16X, on ensimmäinen SUV Ferrari?Ferrari F16X, on ensimmäinen SUV Ferrari?Ferrari F16X, on ensimmäinen SUV Ferrari?Ferrari F16X, on ensimmäinen SUV Ferrari?

aikana lähikuukausina, Uuden Ferrari SUV tulee totta. Median liike-elämän ja rahoituksen referenssinä Bloomberg uutistoimisto, digitaalinen versio lehden Forbes ja USA: n tv CNBC, He ovat toistaneet viime lausuntojen mukaisesti Sergio Marchionne, Toimitusjohtaja Fiat Group, jossa hän ilmoitti CVL auton projektityyppi (Lyhenne "Ferrari Utility Vehicle") Jotta tulevina kuukausina.

Nämä uudet lausunnot Marchionne edessä olevaan Uusi Ferrari maastoauto HE aikana käynti laukku New York. Uusimpien raporttien, sisäisen nimen, joka jo toimivat samalta Maranello jonka nimi "F16X projekti", Nimi täysin voimassa, joka voisi johtaa lopputuotteen Ferrari maastoauto.

Uusi Ferrari maastoauto tulee olemaan osa uusi tuote strategia Italian yritykselle seuraaviksi viideksi vuodeksi jossa liiketoimintasuunnitelmat ajatellaan kaksinkertainen nykyisiin ansioihin. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, ei ole epäilystäkään, että uusi ja ennennäkemätön Ferrari maastoauto Se voisi auttaa lihottaa tuloslaskelmat yhtiön. Ja se on, että luksusta Maastoauto ovat yhä suositumpia vauraimpiin talouksista maailmassa, jotka sisältävät magnates Kiinan ja Lähi-idän ylpeillä kuten useimmat mahtipontinen, ainutlaatuinen ja omituinen.

Ferrari SUV F16XTällä hetkellä ei ole virallisia teknisiä tietoja tämän odotetaan Ferrari maastoauto, vaikka ensimmäinen huhut viittaavat siihen, että tehostetun voimakas ja tehokas Äskettäin kehitetty hybriditeknologia, joissa saattaa olla V8 bensiinimoottorin, seuraavan sukupolven akut ja suuri kapasiteetti (se voisi olla hybridi plug) Ja yhden tai useamman sähkömoottoreita. Ottaen huomioon ainutlaatuisuus tämän uuden tuotteen, aluksi yksiköiden lukumäärä on valmistettu tässä uudessa Ferrari maastoauto Se on rajoitettu.

Porsche Cayenne, Bentley ja Lamborghini Urus Bentayga: kilpailijoita

Viime vuosina autoteollisuus on nähnyt syntymän uusia malleja tyypin SUV valmistama Luksusbrandien. Ensimmäinen suuri esimerkki tuli kädestä Porsche, jossa hän alkoi tuottaa ja myy menestyksekkäästi cayennenpippuri (Myöhemmin hän lisäsi valikoimassa SUV pienin Macan).

jälkeen "pyhäinhäväistys" jonka unelma tehdas Stuttgartissa, on ollut muitakin erinomaisia ​​esimerkkejä käsi Bentley, sen malli tyyppi SUV Bentayga, ja hyvin Lamborghini, historialliset kilpailija Ferrari ja joiden Urus lupaa mullistaa segmenttiin todocaminos premium ja yksinomainen. British tuotemerkkejä Rolls-Royce ja Aston Martin myös myöhemmin sisällytetty tällaista vimmattu rodun käynnistää SUV ylellisin ja kehittyneet nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Rolls-Royce Cullinan ja Aston Martin DBX myös tulossa laaja kokonaisuus kilpailee tulevaisuudessa Ferrari maastoauto.

Saatat myös olla kiinnostunut

Uuden Ferrari SUV, lähempänä

Leo Messi tarvitsee puoli tuntia maksaa Ferrari

Ferrari Laferrari Aperta: Ferrari superauto huutokaupassa