Range Rover Sport 2018: uudet kasvot ja paljon tekniikkaa

Muuttaminen kasvot Range Rover Sport 2018Muuttaminen kasvot Range Rover Sport 2018Muuttaminen kasvot Range Rover Sport 2018Muuttaminen kasvot Range Rover Sport 2018

Vaikka sillä murtumisesta 2013 mennessä Range Rover Sport lähes joka vuosi on ollut uutisia (Hybrid, SV8, SVO, SDV6 292-306 hv SD4 ...) on nyt puolivälissä elinkeinoelämää, kun hän esittelee muuttuu laajempaa kokonaisuutta. Sen Ulkonäön ajovalot Uusittu, hieno Antinieblas LED Pienten mittasuhteet ala-alueella, joka paragolpes joka on myös uusi lakiehdotus, grilli, spoileri Slotted takana helpommaksi vähemmän likaantumisen kuun sekä kolme uutta malleja Vanteet 21 tai 22 "hopeanhohtoi- kiillotettu tai musta. Lisäksi he tarjosivat uusia ulkomuoto paketteja musta satiini tai hiilikuitua.

Range Rover Sportvarten majakat, nyt enemmän tyylitelty, tarjoavat jopa neljä teknologioita, kaikki riippuen tuotemerkin ylivoimainen valaistus: palkkio, kanssa 24 johti; Matrix, kanssa 52 LED erottamalla valonsäteen pystysuorat linjat luoda tummennetut alueet ja välttää häikäistäi- kuljettajien johtama pikselin, kanssa 142 LED jakamalla pystypalkki ja vaakasuunnassa; ja johtama laser pikseliä, Yhdistämällä 144 johti neljä laserdiodit projisoida valoa erittäin tarkasti yli 500 metriä.

Range Rover Sport 2018, lisää teknologia

Sisällä on tyytyväinen meille hienoin paikkaa Premiere pinnoitteet, täytteet ja välikerros parantaa mukavuutta, valoisuus 10 väriä käytettävissä, suurempi varastointi liuokset ja / tai joilla on suurempi kapasiteetti-keskikonsolissa voi olla jääkaappi mahtuu neljä 500 ml: n pulloissa, joka kykenee jäähtymään 5ºC- kunnes 14 liittimet (USB, HDMI, 12V ja 220V) sekä ionisaatio järjestelmä ilma matkustamossa. Mutta merkittävin on uusi laite Infotainment Touch Pro Duo kanssa kaksi kosketusnäyttöä 10 " HD. Järjestelmä, joka jo tietää Range Rover ja varmistaa, että pidimme paitsi suunnittelu- tai grafiikan laatua mutta myös sen nopean reagoinnin ja jopa niin intuitiivinen käyttää. yläruudussa Voit siirtää välttämään häikäisyä ja parantaa näkyvyyttä, kun pohja on kiinteä. Ensimmäisessä kerää tiedot suunnistus, audio-, multimedia... taas alempi Se on varattu ilmastointi, määräykset of istuimet ja ajoneuvo. Monitoiminäppäintä soittaa antelias koko voi säädellä lämpötilaa, puhaltimen nopeutta, istuin hieronta ... Lisäksi, ohjaimet ohjauspyörä Debut kytkimet koskettaa dynaaminen valaistus.

Range Rover SportLöysimme myös Pää A Näyttö joka työntyy tiedot tuulilasiin väri pinnalla 10 "on suurempi ja terävyys; tietoa nopeudesta, liikkumissuunnat, mukautuva vakionopeussäädin, liikennemerkkien ... Saatavilla Rannekoru avaintoimi vapautuu Jaguar F-Pace sulkemiseksi auton avaimella sisällä kun me uida rannalla tai urheilla.

Range Rover Sport 2018, laaja mekaaninen valikoima

keskuudestaan potkurit merkittävin on saapuminen uuden Hybridi pistoke, 2,0 Si4 PHEV, kanssa 51 km autonomian sähkö-tilassa, niin se on luetteloinut käännöspääosaston nolla-päästöjen ajoneuvon 404 hv, joka korvaa entisen Hybrid Diesel Hybridi SDV6. sisään dieseli alue on nivelletty 2.0 SD4 nelisylinterinen 240 hv, V6 3.0 TDV6 kanssa 258 hv ja 3.0 SDV6 kanssa 306 hv ja V8 4.4 SDV8 of 339 hv. sisään bensiini alue alkaa 2.0 Si4 tetracilíndrico of 300 hv, jatkaa 3.0 V6 of 340 hv ja huipentuu 5.0 V8 kulkee 510 525 hv ja erityiset SVR nyt 575 hv kanssa joka kiihdyttää 0-100 km / h sisään 4,5 sekuntia ja saavuttaa 283 km / h. Tämä korkean suorituskyvyn versio osoittaa erityistä puskurit, konepellin hiilikuitu, joka voi olla näkyvissä, jossa aukot ja uusi jarrujärjestelmä lupaa suurempi korkeiden lämpötilojen kestävyys.

dynaamisesti parannukset ovat hienovaraisia, vaikka ne voivat olla tärkeitä, sillä Land Rover väittää omaavansa parantunut jäykkyys alusta vaikka lupaavia suurempi ohjauksen tarkkuus. Paitsi SD4 versio kierukka jousitus, loput on vakiona ilmatyynyn. Sen muut lisävarusteita laitteita, jotka lasketaan nyt on "Advanced Tow Assist" että helpottaa liikkeitä peruutusnopeudet perävaunullinen joten kuljettaja on vastuussa merkintää vain polun kautta peruutuskamera Dial "Terrain Response" käsittelemään vain polkimet, kun osoite siirretään automaattisesti.

tilauksia uuden Range Rover Sport on nyt tuettu liikkeissä, vaikka ei saapuu ylös vuoden lopussa joiden hinnat vaihtelevat 71100 € 2,0 SD4 S SVR 151400. varten hybridi plug joutuvat odottamaan 2018.

Saatat myös olla kiinnostunut

Varmistaa urheilullisemman Range

Porsche Cayenne alkaen 79981 €

Porsche Cayenne, urheilullinen ratkaisut