Uusi General Motors Ecotec moottorit

Uusi General Motors Ecotec moottorit

jättiläinen General Motors julkistaa suuren mekaanisen hyökkäävä uuden perheen Ecotec moottorit alhainen sylinterin, yhteensä yksitoista uutta bensiinimoottorit kolme ja neljä sylinteriä ja useimmissa tapauksissa turvauduttava turboahdetuksi mennessä turboahtimen. Kuten siirtymän tai siirtymä on välillä 1,0 litraa ja 1,5 litraa vaihteluvälien teho joukosta 76 ja 167 CV. Jotkut näistä moottoreita myös asentaa autoihin, joissa hybriditeknologia tai versioihin BIFUEL.

Tämän uuden ECOTEC moottori perhe, General Motors sanoo, että se tarjoaa tehokkaan, kestävä, luotettava ja pitkälle jalostettujen käynnissä potkurit markkinoilla. Rakennettava alle menetelmiä modulaarinen arkkitehtuuri, USA jättiläinen myös väittää, että täytäntöönpano kukin näistä moottorit ovat käytettävissä lähes kaikkiin ajoneuvoihin, ja mahdollistaa merkittävästi vähentää tuotantokustannuksia.

Ensimmäinen näistä uusien moottorien ECOTEC Olen juuri julkaissut Opel Adam, nimittäin kolmen sylinterin 1,0 Turbo tehotasoja on 90 ja 115 hv. Chevrolet Cruze 2015, jonka virallinen esittely tapahtuu myöhään 2014 ja aluksi tulee yksi uusi tähti ajoneuvojen yleisen Moottoripyörät Kiinan markkinoille, on toinen auto, joka pian asentaa Ecotec moottorit, eli 1,4 Ecotecin Turbo ennakot nelisylinterinen 150 CV plus 1,5 ilmakehän noin 114 hv.

General Motors Ecotec moottorit valmistetaan viidessä eri kasveja (Kiina, Unkari, Meksiko, Etelä-Korea ja Yhdysvallat). GM aikoo tuottaa yli 2,5 miljoonaa moottoria vuodessa vuoteen 2017 Tänä vuonna on arvioitu, että jopa 27 autoa ryhmä voi tarjota näitä Ecotecin moottoreita.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Adam Opel, uutta moottoriöljyä 1.0 Turbo Ecotec

http://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/opel-adam-nuevo-motor-tricilindrico-gasolina-turbo-99154

- Ford Focus 1,0 EcoBoost, vihrein bensiini

http://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/ford-focus-ecoboost-100cv-99gco2-95580