Toyota Auris 2014, paremmat laitteet

Toyota Auris 2014Toyota Auris 2014Toyota Auris 2014Toyota Auris 2014

pienikokoinen segmentti C Toyota, Auris, se päivitetään. hänen alue 2014 suurena uutuus esittelee kyky valita taso Tuntuu laitteet! Siinä mukana ovat seuraavat kuten mielenkiintoisin elementit: kevytmetallivanteet 16 tuumaa, sivuikkunat ja takalasin peitettynä, kromi insertit ja värilliset 'Piano Black' koria ja uusi yksinoikeus väri Blue Shark "varten ulkopuolella (lisävaruste).

että sisusta, Toyota Auris 2014 tuntuu! tarjoaa urheilulliset istuimet verhoiltu sinisen sävyjä, konsoli mustalla nahalla teriä ja instrumentoinnin 'Dual Meter' kaksi suurta aloilla ja LCD-näyttö.

Toisaalta, kun Toyota Auris 2014 alue Live verhoiluun taso on nimetty uudelleen ja nimeksi liiketoiminta. Koskevassa luvussa multimedia-, tietoa ja viihdettä, Voit nauttia järjestelmän Toyota Touch 2, varustettu kosketusnäyttö, joka parantaa resoluutio, jossa 20 kielellä, handsfree-Bluetooth-laitteeseen älypuhelimille, pysäköintitutka kamera ja USB ja iPod-yhteyksiä.

Toyota Auris 2014Tämä multimediajärjestelmä Toyota Touch 2 Sitä tarjotaan sarja- valmiissa Aktiivinen, Feel! ja Advance. Niille, jotka haluavat voi suorittaa laitteen GO navigointi (Toyota Touch 2 & GO), joka sisältää liikennetietoja reaaliajassa, hakuja Google Street View ja Panoramiota verkossa paikallinen hakupalvelu, hätäpuhelun ja tiepalvelun kanssa Toyota Eurocare palveluun.

Omalta osaltaan Toyota Auris Diesel 90D tarjoaa nyt rengaspaine osoitin, kohteen, joka oli aiemmin käytettävissä tässä moottorissa. Loput mekaniikka tarjota täysdieselkäytön versio 120D 124 hv, 130 Auris bensiini 132 hv ja Hybridi Auris hybridi 136 hv.

PVC hintoja Suositeltava yleisölle Toyota Auris 2014 alkavat 19100 euroa. Voimassa olevan brändin ja alennukset jos ostaa kuljettaja täyttää valtion tukea Pive Plan, lähtöhinta voi pudota 14601 euroa.