Infiniti QX30 uusia hintoja 39990 euroa

Infiniti QX30, Q30 crossover versiossaInfiniti QX30, Q30 crossover versiossaInfiniti QX30, Q30 crossover versiossaInfiniti QX30, Q30 crossover versiossa

Vaikka se on satanut, koska näimme Geneven autonäyttelyssä 2015 käsite versio, ja pian se on vuosi saapumisesta kompakti veli, Q30 Infiniti, crossover versio vihdoin saapuu jälleenmyyjille. Tällä hetkellä vain tekee 2.2 Dieselmoottori 170 hv, AWD by monilevylle kytkin, voi lähettää jopa 50 prosenttia vääntömomentin taka-akselin, ja automaattivaihteet kokeiltiin kahden kytkimen 7-nopeus, manuaalinen käsittely sekä vipuun nokat takana pyörän.

Olemme kerrottu Infiniti Espanja, lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä ei ole tarkoitus tarjota muita yhdistelmiä, kuten 2.0 turbo bensiini 208 hv saatavilla muilla markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa. Kyllä voit valita kaksi loppuaikaa: palkkio tai Premium Tech. Ensimmäinen osa 39990 euroa, huomioon sen sarjan navigointijärjestelmän kosketusnäytöllä 7", päivällä LED-ajovalot ja sumuvalot, kevyt ja sade anturit, pysäköintitutka ohjaus ja nopeudenrajoitin, 7 turvatyynyä mukaan lukien polvi- istuimet lämmitetty, varoitusjärjestelmä kaistanvaihtokiellot, Keula- ja hälytys. Premium Tech, joita se tarvitsee sitoutui 4600 euroa, minkä määrän 44500 euroa, muun muassa lisää adaptiivisia ajovaloja johti Automaattinen vaihto korkean ja matalan säteen valot, puheentunnistus valintakytkin ajo avain handsfree sähköinen paikkaa, peruutuskamera ja alumiini insertit.

Infiniti QX30 johdettu Q30, joka puolestaan ​​osuus alustaa Mercedes Benz mekaanisella A- ja GLA. Koskevat kompakti on 40 mm korkeammalla esitellessään kromi tangot katolla, pyöräkotelon ja helmat muovigranulaatin ja kromi teriä puskurit jotta tuo sinulle Jännitystä ilmassa. Kuten hänen veljensä, Se on valmistettu Englanti kasvi Sunderland.

Saatat myös olla kiinnostunut

Infiniti Q30, tuoksuva GLA

Testi Mercedes GLA 220 CDI 4Matic

Infiniti QX30 Concept