Mercedes Class 2018: ensimmäiset tiedot ja kuvat

Mercedes CLA Class 2019 ja 2018, kuvienMercedes CLA Class 2019 ja 2018, kuvienMercedes CLA Class 2019 ja 2018, kuvienMercedes CLA Class 2019 ja 2018, kuvien

Se on yksinkertaisesti Veistos nimeltään Estetiikka hahmotellaan segmentin, mutta Merkitse ääriviivat Mercedes segmentissä pienikokoinen, konkreettisesti, mitä Sen pitäisi olla tulevaisuudessa Mercedes CLA. varten tulevaisuuden Mercedes, tulevaisuus Mercedes Shooting Brake Perhe ja tulevia Mercedes GLA pysyä esteettisiä ominaisuuksia pilarin B.

Samoin se kertoo suurimman vastuussa mercedes suunnittelu, Gorden Wagener, "Evolution suunnittelu johtaa meitä, kun alamme matkia muita, jolloin esteettinen harppaus jossa keskitymme Urheilu tapoja vaan turvautuvat suurempi yksinkertaisuus suunnittelu, tukee säleikkö muistuttavat menestyksekkään panamerikkalainen rentoja". Kysyimme häneltä, jos tämä yksinkertaisuus siirtyy sisälle ja kertoo, että kyllä, "mahdollisuuksia nykyisen näytöt olemme jo nähneet viimeisin Ylempi keskiluokka on mentävä demokratisoinnin alas, jotta kehitys mukautettu kompakti segmenttiin, jossa on pinnan puhdistus ansiosta touch tekniikka. "

Mercedes Class 2018Tämä veistos tämä ennakko uusi Mercedes CLA olisi käynnistettävä vuonna 2019 -Ennen vuonna 2018 pitäisi olla tiedossa Mercedes A vuosi ennen uuden Mercedes gla-, edustaa näkemys, että suunnittelutiimi Mercedes kompakti sedan segmentillä. Voit tehdä tämän, katso dramatisoida uuden iskulauseen tulevina tyyli, joka on määritelty nimellä "Sensual Puhtaus", ja Se kehittyy onnistuneen polku, joka avasi nykyisen sukupolven Mercedes-luokan, joka julkaistiin vuonna 2012. Nyt suunnitella veto linjat saatetaan loppuun, etsivät maksimi purismi, kuten me apostilla Gorden Wagener, kun erottaa meidät "yhdistelmä täydellinen mittasuhteet aistillinen muotoilu pintaa, jossa vaikka olet vain reunat näet niitä, Ne eivät ole mitään muuta kuin korin lisälaitteista huppu puolella, selässä ... "

Tämä veistos sitoutuminen punainen heijastaa aistillisuus ja tunteet haetaan tulevaisuudessa autoja, jotka antavat meille mercedes ja määrittelee elin, jolla on suurin määrä seuraajia ulkopuolella maanosamme. esteettiset näkökohdat Se on osa sarjaa käsitteellisiä veistoksia, jotka edistävät tulevaa mallia Mercedes ja repäisi 2010 esittelemällä estetiikan No.1. Sitten vuonna 2011, tietäisimme estetiikka nro 2 ja estetiikka 125, ja vuonna 2012 estetiikan S.