Uusi Volkswagen Golf 2017 myyntiin marraskuussa

Uusi Volkswagen Golf 2017Uusi Volkswagen Golf 2017Uusi Volkswagen Golf 2017Uusi Volkswagen Golf 2017

Volkswagen ilmoitti äsken marraskuusta tulee olemaan uuden golf markkinoille. Nykyinen sukupolvi (Golf VII) testattava kasvojenkohotus, joka vastaisi kaksi tai kolme vuotta jäljellä täysin uusittu, joten 2017 malli ei ole täysin uusi. Golf VII on läsnä, koska 2012 joten on tavallista saada kasvojenkohotuksen jälkeen kolme tai neljä vuotta, on vaihdettava kuuden tai seitsemän vuotta, riippuen sen kaupallisesta menestyksestä. Tämän odotetaan tietää Volkswagen Golf VIII vuonna 2018 ja kunnes se saapuu, meillä on vielä hyvä sukupolvi markkinoilla.

Kuten tavallista Volkswagen, kosmeettiset muutokset eivät ole radikaaleja. Wolfsburg brändi on ominaista ei riskiä suunnittelussa jokaisen muutoksen ja että huolimatta kauan kuin on innovatiivinen tekniikka sisällä. tällä kertaa filosofia säilyy ja katso esteettinen päivityksen että kustannukset vaihtelevat Golf VII Jos et ole tuntija mallia. Retusoinnit kaksi puskurit minimaalisella säätöjä, sopeutuminen uusia malleja edessä ja takana linssit, jossa LED-tekniikka tulee paremmin esille. Grilli myös mukautuu uusiin muutoksen eri malleja riippuen mekaanisen versioon.

Volkswagen Golf 2017

Sisällä uusi Golf löytää Suuremmat kosketusnäyttö paljon kuin näkemys Golf R Concept Car Touch Periaate esiteltiin tänä vuonna. Kevyt koskettaa sisustus on lisätty ensimmäisen kerran Volkswagen yksi moderni gestural ohjausjärjestelmä kuljettajan ja etumatkustajan, jonka oletamme on vaihtoehto. Tämän laitteen kanssa voimme hallita eri toimintoja ajoneuvon, ja multimediajärjestelmä, puhelin tai ilmastointi äänellä ja eleet koskematta mitään painikkeita.

Mitä tulee merkittäviä uusia moottoreita odotetaan. GTE ja GTI versiot säilyvät, lisäksi dieselin, R ja uuden bensiinin kolme ja neljä sylinteriä. Muista, että Golf on ainoa malli, että markkinoilla on bensiiniä, dieseliä, kaasu-, ja hybridi-versiot sataprosenttisesti sähkö.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Toyota Prius vs VW Golf GTE: etsimään paras hybridi

VW Golf GTI Päivä: suuri juhla 40 vuotta Golf GTI

Honda Civic vs VW Golf: suru kompakti 2017

Volkswagen julkisti uusia Golf R360S, 360 hv!