Mercedes Vito 4×4, potenssiin

Mercedes Vito 4x4, potenssiinMercedes Vito 4x4, potenssiinMercedes Vito 4x4, potenssiinMercedes Vito 4x4, potenssiin

Mercedes-Benz Vito on esitellyt uuden version neliveto, jossa nyt sisällytetty 4ETS, sama kuin käytetty henkilöautomallit ja sallii parantaa mielekkäästi hyötyjä malli valmistettu Vitoria.

Tämä uusi järjestelmä veto, joka nousee 50 kg: n painoisten malli tavanomaisiin 4x2 versio, mutta se vähentää 20 kg taara edellisen liuos 4x4.

Se esittelee pienikokoinen, jolloin ajoneuvo ei ylitä kahta metriä korkea, mikä mahdollistaa pääsyn useimpiin maanalaisia ​​pysäköintitiloja ja on myös hiljaisempi.

4ETS veto järjestelmä käsittää ero kaksinkertainen levy kytkin, joka toimii myös jakelijana lähetyksiä, jotka viittaavat sekä akselit ja on sijoitettu ulostuloon automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus.

Järjestelmä on valmis kaksi erillistä ero, jotka viittaavat välityspuita laakereiden yhdistää pyörät sekä liikkuvaan junissa.

Koska Vito on itsenäinen jousitus kummallakin akselilla, nämä käyttövoima altistuvat ilman jäykän akselin.

Todellinen salaisuus toiminnan 4ETS on Adaptive ESP, joka ohjaa koko järjestelmän ja on vastuussa aktivoimiseksi ja yhdistää toiminnan kaikkien elementtien saat parhaan kiihtyvyyden, jarrutus vakautta ja mahdollista kaikissa ajotilanteissa.

mukautuva ESP hallinnoi muun muassa lukkiutumattomat jarrut ABS, luistonesto ASR, jakelu- ja Brake Assist EBD ja BAS, auttaa mäkilähdön Hill Start, mukautuva luistonesto ja aliohjautuvuuden ja apua tuulen ristissä.

Kuinka se toimii

Käytännössä ja normaaleissa tartunta- järjestelmään 4ETS siirtää voimaa suhteessa 45% (edessä) 55% (takaisin), prosenttiosuus, joka on muuttunut edellisen jakelun 33 ja 67 prosenttia.

Järjestelmä tunnistaa pinnan, jolla ajoneuvo ja näin voidaan "sopeuttaa" toimintansa automaattisesti.

kun annat palvelu varoittaa kuljettajaa kautta keltainen valo vilkkua kojelaudassa, niin että tämä sopii ajotavan olosuhteisiin tarttumisen hetkellä.

Jos pyörä pyörii vapaasti, ero akseli vastaava kahvat pysäyttää sen ja lähetystehoa muut vastaavat toimia tavanomaisen tasauspyörästön lukon.

Siinä tapauksessa ne ovat kaksi pyörää samalla akselilla, joka menettää pidon, kaksinkertainen levykytkinpinnoissa asennettu keskellä ero on vastuussa siirtämällä vallan renkaat akselille.

Ajettaessa alhaisella nopeudella liukupinnat 4ETS voi käyttää jarrutoiminto kaikissa pyörissä, joka vastaa kolme tasauspyörästön lukko ajoneuvossa.

Olosuhteissa, joissa se on tarpeen irrottaa ESP ja luistonesto ASR, esimerkiksi ajettaessa lumiketjut tai soraa, 4ETS toiminnot voidaan osittain peruuttaa painamalla painiketta konsoli.

Tässä tapauksessa järjestelmä muodostaa asteikolla prioriteetit siten, että etusija annetaan veto jopa 40 km / h, kun taas 40 ja 80 km / h etusija on jaettu ajoneuvon vakautta, joka tulee perustavanlaatuinen vaihtoehto kerran tätä nopeutta.

uusi Vito 4x4 Sitä markkinoidaan ainoastaan ​​nimellä 119 BlueTec, viitaten ympäristövaatimukset Euro 6 mekaaninen OM651, joka perustuu lohkon neljän sylinterin, joka kehittää 190 hv.

Vaihteisto yksinoikeudella joukkue 7G-Tronic Plus automaattivaihteisto vääntömomentinmuunnin jotka pystyvät tuottamaan korkealaatuisia vetovoimaa hyvin pienillä kierroksilla, voidaan käyttää saavuttaa 100 km / h 9,5 sekunnissa aikaa.