Upouusi Opel Frankfurtin autonäyttelyssä: Insignia GSi ja Grandland X

Insignia GSi ja Grandland X, suuri innovaatiot Opel FrankfurtInsignia GSi ja Grandland X, suuri innovaatiot Opel FrankfurtInsignia GSi ja Grandland X, suuri innovaatiot Opel FrankfurtInsignia GSi ja Grandland X, suuri innovaatiot Opel Frankfurt

Frankfurtin autonäyttelyssä on ensimmäinen suurten tapahtumien Opelin tulee näyttöön olento jo täysin integroitu PSA-konserni. Itse asiassa, se on varmasti suurin painopiste ryhmä Saksan tapauksessa koska vain säestää Citroën.

useita ensimmäisiä että opel esittelee tulee olemaan todella mielenkiintoinen. Sen lisäksi, että Opel Insignia Maa Tourer, Vivaro Tourer ja uusi käsite Räätälöinti "Opel Exclusive" tuotemerkin, kaksi uutta he vaativat enemmän huomiota on epäilemättä Opel Grandland X ja GSi Opel Insignia. Ja kaikki tämä uuden brändin iskulause: "Tulevaisuus kuuluu kaikille."

GSi Opel Insignia

GSi Opel Insignia: uusi urheilu brändin

Uusimman sukupolven Opel Insignia on jo kunnostettu urheilu versioDi näkemiin OPC seisoo Saksan sedan, koska saavuttaa Frankfurt uusi GSi Opel Insignia. Viritetty Nürburgring, on sytytin (160 kg vähemmän), urheilullisemman ja nopeampi että hänen edeltäjänsä lähtee mekaanista 2.8 V6 Turbo sisällyttää New York New Yorktai lohko 2.0 turbo nelisylinterinen, 260 hp, liittyy myös uusi automaattivaihteisto kahdeksan nopeus melat ohjauspyörän.

saatavissa elimet Grand Sport Tourer ja Urheilu, Uuden GSi Opel Insignia mount vakiona alustan "FlexRide" -Kun eri ajo tilaa, joista yksi nimeltään "Kilpailu" - Eurooppalaisia älykäs järjestelmä AWD vektori vääntömomentti jakaa ja Michelin Pilot Sport 4S on kevytmetallivanteet 20 tuumaa. Matkustamossa, voit nauttia urheilulliset istuimet on verhoiltu nahka, urheilun ohjauspyörän ja alumiini polkimet.

lisätietoja GSi Opel Insignia, täällä.

Opel Grandland X

Opel Grandland X: kolmas perheenjäsen SUV

Opel Uusi kompakti SUV, tuote yhteisen kehittämisen PSA ja pituus 4,48 metriä, Sitä kutsutaan Grandland X. Hänet pääosassa Frankfurtissa ja myöhemmin osaksi erilaisia ​​"SUV" malleja tai mikä on sama, "X" perhe - joka myy Saksan markkaan. Malli, joka tiedämme lähtöhinta Espanjan markkinoilla: 25100 euroa.

Tiedämme myös heidän Ensimmäinen mekaaninen alue, muodosti vain kaksi muunnosta: Yksi bensiini, kolme-sylinterinen, 130 hp ja 120 hv turbodiesel. Mikään niistä ei voi liittyä neliveto järjestelmä; vastineeksi, ja valinnaisesti, Opel tarjoukset "IntelliGrip", evoluutio järjestelmä "Grip Control" PSA, valikoiva luistonesto kanssa viisi eri ajotilaa. Mukana on myös viimeinen Tekninen kehitys kuljettajaa avustavat kuten nopeuden säätö jalankulkijoiden havaitsemista ja automaattista hätäjarrutuksen, esimerkiksi, sekä valaistus ja liitettävyys, multimedia-järjestelmä IntelliLink.

lisätietoja Opel Grandland X, täällä.

Opel Insignia Maa Tourer

Saatat myös olla kiinnostunut

Testi Opel Insignia 2.0 CDTI Grand Sport Turbo D

Uuden Opel Grandland X, halvempi kuin Peugeot 3008 maastoauto

Opel jo osa PSA Peugeot, Citroën ja DS

Frankfurtin autonäyttelyssä 2017: automerkit joka ei mene