Top 10 autoa Geneven autonäyttelyssä 2015

Top 10 autoa Geneven autonäyttelyssä 2015Top 10 autoa Geneven autonäyttelyssä 2015Top 10 autoa Geneven autonäyttelyssä 2015Top 10 autoa Geneven autonäyttelyssä 2015

istuin 20V20

Odotus on ohi ja uusi SUV Istuin on syntynyt, tällä hetkellä, jonka nimi 20V20 showcar. urheilullinen ja dynaaminen muotoilu kieli Istuin, heijastuu erittäin selvästi onnistuneessa Ibizan ja Leon, ovat niiden jatkuvuus 20V20, SUV moderni muotoilu, jossa on neliovinen korimalli dial coupé. Lisää uuden Seat 20V20.

istuin 20V20

Odotus on ohi ja uusi SUV Istuin on syntynyt, tällä hetkellä, jonka nimi 20V20 showcar. urheilullinen ja dynaaminen muotoilu kieli Istuin, heijastuu erittäin selvästi onnistuneessa Ibizan ja Leon, ovat niiden jatkuvuus 20V20, SUV moderni muotoilu, jossa on neliovinen korimalli dial coupé. Lisää uuden Seat 20V20.

Audi R8

lavastus toisen sukupolven Audi R8 Geneven autonäyttelyssä 2015. Tämä uusi toimitus Audi superauto Se esitetään tehokkain tuotannon auto historiassa tuotemerkin sen V10 Plus version 'vain' 610 CV. Uusin versio vetojärjestelmään kattava pysyvä quattro, suurempi jäykkyys, vähemmän painoa, Audi Virtual Cockpit sisällä ... uusi R8 ei ole vain auton geenien piiri on laboratoriossa auto. Lisää uuden Audi R8.

Honda Civic Type R

että kesällä 2015, Honda myy Civic Type R että hevosten 310 mainostaa tehokkain, äärimmäinen ja jännittävä Japanin kompakti versio. Kanssa muotoilu, joka yllättää, sen moottori 2.0 i-VTEC turboahdettu suoraruiskutus sinkoaa sen 270 km / h nopeus, joten se on yksi suosituimmista kompakti urheilun hetkellä. Lisää Honda Civic Type R.

Skoda Superb

Uusi lippulaiva Tšekin tuotemerkin antaa laadullista parannusta kaikilla tasoilla ja jo hieroo hartioita palkkio salonkia segmentti. enemmän emotionaalista ja dynaaminen muotoilu, suuremmat kaikissa ulottuvuuksissa, mukautettu Euro 6 standardin moottorit ja välineet korostamisessa 29 ratkaisut kastetut brändin "Älykkäitä" tekevät Skoda Superb parasta kaikkien aikojen. Lisää uudesta Skoda Superb.

Hyundai Tucson

Hyundai saa takaisin nimen Euroopassa Tucson nimetä hänen uusi kompakti SUV. Kanssa 4,47 m pitkä ja muotoilu, joka muistuttaa meitä Santa Fe mittakaavassa, uusi Tucson 2015 korvaa 35 ix eurooppalaisessa Hyundai alueella. Lisää uudesta Hyundai Tucson.

Saatat myös olla kiinnostunut

Geneven autonäyttely 2015

Volkswagen Sport Coupe GTE Concept

Volkswagen Sport Coupe GTE Concept Se on yksi niistä näyttäviä kohokohtia prototyyppien 2015 painos Geneven autonäyttelyssä. Sitoutuminen suunnitella, neliovinen korimalli coupe merkintä, hybridi-tekniikka... Olemmeko todistamassa CC korvike? Aika ajoin. Lisää VW Sport Coupé GTE käsite.

Nissan Sway Concept

kanssa SWAY Concept, Nissan haku uudelleentulkintana auto segmentin B. Voit tehdä tämän, hän esitteli tässä veto radikaali muotoilu sen runko ja yksinkertainen, moderni sisustus samaan aikaan. Sway lisää Nissan Concept.

Opel Karl

Uusi Opel Karl Siitä tulee edullisinta auton Saksan brändi ja markkinointi alkaa ensi kesänä. Kanssa viisiovinen kehon ja 3,68 m pituus, Karl vaihe on alapuolella corsa ja Aatami. Lisätietoa Opel Karl.

Infiniti QX30 Concept

infiniti valmistelee crossover askel on alle nykyisen QX50 ja QX70. Vielä prototyyppi muodossa, japanilainen ylellisyyttä tuotemerkin Nissan näyttää uudet QX30 Concept keinona, jolla pyritään pääasiassa kaupunkien julkisten, mutta kysyntä suorituskyky kaikentyyppisten teiden ja pintojen. Infiniti QX30 lisää Concept.

Ford Focus RS

Lopuksi kolmannen sukupolven Ford Focus RS Se paljastettiin. Äärimmäisissä versio amerikkalaisesta kompakti tahtoa konepellin alle samalla moottori 2.3 EcoBoost että mustangi, kanssa yli 320 hv ja neliveto välittää huutoa tämän urheilukentän. Lisää Ford Focus RS.

Saatat myös olla kiinnostunut

Geneven autonäyttely 2015

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10