Nissan KICKS: uusi SUV välillä Juke ja Qashqai

Nissan Kicks, toinen uusi SUV JapaniNissan Kicks, toinen uusi SUV JapaniNissan Kicks, toinen uusi SUV JapaniNissan Kicks, toinen uusi SUV Japani

jo virallisesti paljastettiin käynnistää suunnitelma SUV Nissan Kicks, malli, joka auttaa Japanin brandi kattamaan päivittäisen kasvava kysyntä tällaisille ajoneuvoille maailmanlaajuisesti. Aloita jolloin myös juhla olympialaisten Rio, Kicks Nissan debyytti Brasiliassa Ensi elokuussa, mutta jo se ilmoitti jälkeen saavuttaa yhteensä 80 markkinoita ympäri maailmaa.

Ei vahvistusta vielä siitä päästä Länsi-Euroopan markkinoilla, Uuden Nissan Kicks, jolloin sen suunnittelu Kicks Concept esitetty Sao Paolo Hall vuonna 2014, Sitä mainostetaan Uusi kompakti SUV. Kehitetty Nissan V alustan (B segmentti, joka perustuu, esimerkiksi, Nissan Micra tai maaliskuussa) Vuonna kooksi tulee puolitiehen kyllä ​​Nissan Juke ja Qashqai. Eli siellä on jo puhua koko 4,30 metriä pitkä, noin 17 cm pidempi kuin ensimmäinen ja noin 8 lyhyempi kuin Qashqai. akseliväli, noin 2,61 metriä, Se on myös puolitiehen, mutta lähempänä Qashqai, joten Nissan sanoo Se on kaikkein tilava SUV ja suurempia runko luokassaan.

Uuden Nissan Kicks tulee rakennettu tehtaiden tavaramerkin Aguascalientes (Meksiko) ja Rio de Janeiro (Brasilia) ja panostaa erittäin houkutteleva design ja hyvät laitteet, vaikka he sanovat hintaan Tulee halvemmaksi kuin Nissan Qashqai ja Juke. varmistaa myös, että hyvä aerodynamiikka, se on erittäin kevyt ja, kuten voidaan nähdä, joka pitää muotoilusarjassa uusimman luomuksia tuotemerkin.

Arvioi auton ilmaiseksiSisällä Nissan Kicks ehdottaa yksinkertainen sisustus, mutta hyvin värikäs ja korkeatasoista laitteita. Keski värillinen kosketusnäyttö 7 tuumaa, tuotemerkin varmistaa, että mukana teidän Noin View Monitor järjestelmä, havaitseminen liikkuvien kohteiden, ja lisätoimia sen strategian Nissan älykkään liikkuvuuden.

nissan KicksDynaamisesti, sen insinöörit sanovat Nissan Kicks on erittäin ketterä SUV urheilullinen maku. Tällä hetkellä ei ole mekaanisia alue ilmoitti, mutta kaikki viittaa siihen, että sen olisi otettava vähintään bensiinimoottorit 1,2 DIG-T 115 hv ja 110 hv 1,5 dCi, versiot etu- ja kaikki neliveto. Mukaan Keno Kato, johtaja Corporate ja tuotesuunnittelu, Nissan Motor Co., "potkuja olemme kehittäneet kompakti crossover kanssa parhaiden perinteiden Nissan, ja kiitos ainutlaatuisen kokemuksen segmentissä, luomme ajoneuvoja, jotka sopivat jotta asiakkaiden tarpeisiin ympäri maailmaa. " Toivomme pian tämän Nissan Kicks meidän markkinoilla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Mikä Nissan Qashqai kiinnostunut ostamaan?

Nissan GT-R 2017: mitä seuraavaksi Nissan

Nissan Qashqai ja Citroen C4 Picasso, myy kaksintaistelu