DS3 2016 palkkio pieni auto ansaitsee identiteetti

DS3 2016, päivittäminen kuvatDS3 2016, päivittäminen kuvatDS3 2016, päivittäminen kuvatDS3 2016, päivittäminen kuvat

DS3 2016 tulee viimeinen vaihe ottanut tuotemerkin "palkkio'To' itsenäisesti 'ja Citroën, sarja sekä ulkoa ja kosmeettisia muutoksia irrottaa loppuun sekä yritykset. Tämä on etukäteen ennen saapumistaan ​​2018 toisen sukupolven DS3, se ei näytä siltä, ​​että voimme nähdä autoliikkeiden pitkälle vuoteen vuoteen 2019.

Virallista esittely DS3 2016 se tapahtuu Geneven autonäyttely tänä vuonna, mutta olemme jo nähneet, miten se näyttää. Tietenkin siellä on urheilua versio.

Ensimmäinen ja tärkein on, että kaksinkertainen Chevron joka perustettiin vuonna myöhään 2014 (missä vaiheessa aloimme puhua virallisesti DS eikä Citroën), väistyy etusäleikkö kuusikulmainen DS tunnus. Ääriviivat tämä pala on kromattu runko, joka kulkee pitkin pohjaa ajovalot ja yläosan Sumuvalaisimet, myös LED-tekniikka. Kuten on käynyt hänen isoveljensä DS4 ja DS5, DS3 voittaa edestä tunnetaan nimellä "DS siivet'(Voi DS espanja käännös), mutta se on ensimmäinen kolmesta jossa puhutaan kaksinkertainen' Wings'.

nähtävyydet indikaattorit vierityssuunta (Suorita liikkeen vaikutus päästä päähän) tyypin LED edelleen tunnusmerkki tämän mallin.

DS3 2016 Se tarjoaa sekä sedan korin kolme ovea sen Cabrio vaihtoehto (Drop kattoikkuna aktivoitavia jopa nopeudella 120 km / h). Sen mitat pysyvät los 395 cm pitkä, 171 cm leveä ja 146 cm korkea, kun taas runko muodostaa tilan 285 litraa (245 litraa tapauksessa muunnettavissa elin).

Uskollisena tyyliin, ylläpitää erilaisia muokkausmahdollisuudet Sekä ulkopuolella tai sisäpuolella, kuten bi-ääni tai eri materiaaleja valita verhoiluun tukikappaleen. Voimme puhua askeleen edellä, mitä he tarjoavat tuotemerkkejä kuten Fiat tai Opelin ja jotain vastaavaa, mitä on Mini autonsa tässä segmentissä.

että sisällä DS3 2016 Löysimme parannukset työn materiaaleja ja yksityiskohtia ja lisää, kun taas teknologinen näkökulma meillä infotainment järjestelmän kanssa kosketusnäyttö 7 tuumaa, GPS Navigator toiminnot ja 'peili Screen'Yhdistäminen toimintoja Mirror Link carplay. Jälkimmäinen avulla voit kytkeä mobiililaitteisiin Android ja Apple-käyttöjärjestelmän vastaavasti. Se sisältää myös pysäköintitutka kamera.

alkaen mobiilisovellusta 'MyDS' Voit käsiksi älypuhelin tietoja, kuten polttoaineen, joka pysyy autossa, jossa me pysäköity tai kirja-arvosteluja.

DS3 moottorit 2016 Ne pysyvät lähes samana, että olemme nähneet tähän mennessä. Löysimme työntövoimalaitteet 1,2 kolmen sylinterin bensiini PureTech tehotasojen 82, 110 hv ja 130 hv (Jälkimmäinen uusi lisäys) ja nelisylinterinen bensiini 1,6 THP 165 hv. mekaniikka dieseli Se on neljän sylinterin ja 1,6 litraa BlueHDI, valita 75, 100 ja 120 hv teho. He saavat sovitettu Euro 6 määräyksiä.

DS3 Racing nyt nimeltään DS3 Performance

DS3 Suorituskyky Vaikka erityismaininnan muusta alueen se ansaitsee. Kuten Citroen DS3 Racing, tämä urheilu versio käyttää bensiinimoottorissa 1.6 THP 208 hv, mekanismi, joka tarjoaa parhaan mahdollisen vääntömomentin 30.61 mkg ja joka on kytketty käsin kuuden nopeus lähetyksen (MCM). Se voidaan yhdistää sekä normaali elin kuten avoauto ja ovat paljon arvostettu tasauspyörästön Torsen-.

Keskuudessa sen erityisiä valmisteluja löydämme joukko-pisteen jarrut, upotettu kehyksen korkeus (15 mm) ja laajentaminen etu- ja taka-kappaleita.

Ulkoa ja muotoilu on myös tärkeä rooli DS3 Suorituskyky, ottaa vanteet 18 tuumaa maalattu Black Diamond, sekä istuimet, 'ämpäri' nahkapäällysteisellä ja Alcantara, muun yksityiskohtia leikkaus Racing.

Niille, jotka haluavat mennä pidemmälle muokkaamalla suorituskykyä "on"Carbon Pack'Siinä sisällä ja Erityinen elin pakki.

Saatat myös olla kiinnostunut

DS4 Crossback 2016 palkkio SUV

Citroen Divine DS Concept

Testasimme DS3 kanssa uuden automaattisen kuusivaihteinen EAT6

Joten carplay Apple

Mikä on Mirror linkki?