Lexus NX 2018: suunnittelu ja teknologia päivitys Japanin SUV

Lexus NX 2018 parhaimmat kuvat Japani maastoautoLexus NX 2018 parhaimmat kuvat Japani maastoautoLexus NX 2018 parhaimmat kuvat Japani maastoautoLexus NX 2018 parhaimmat kuvat Japani maastoauto

Ensimmäisen sukupolven SUV Lexus NX debytoi markkinoilla puolivälissä Spanish 2015. Nyt, kun juhla Auto Shanghai, ylellisyyttä tuotemerkin Toyota julkistaa seuraavassa päivityksessä, kaupallisesti saatavilla myöhemmin tänä vuonna.

Lexus NX 2018 Se esittelee erilaisia ​​kehitystä monella rintamalla. Esteettinen osassa, sen keulaosa uusitaan hienovaraisempia sisällyttämällä uusia sumu-of ulkomuoto ja vastaavaa tekniikkaa johon hän kantaesitti coupé Lexus RC- ja uusia grilli lisäämällä persoonallisuus ja ero tämä SUV. Takana, voimme löytää pieniä muutoksia puskurit, ajovalot, pakokaasu- ja Tuloilmalaite asetetaan puskurin. Mitä metalliseos, uusi design pronssi viimeistely ja 18 tuumaa of halkaisija. Tällä takaosasta ajoneuvon löydämme uuden käytännön ratkaisu, koska runko voidaan avata siirtämällä yksi jalka alla puskurin ilman tahansa kaksi kättä.

että sisällä Lexus NX 2018 pääasiallinen muutos on havaittu, kun läsnä on suuremman näytön multimedia tietojärjestelmä, navigointi ja viihde. Tässä tapauksessa 10,3 tuuman sijasta käytetään edellä 7 tuumaa. Konfiguraatio kojelaudan myös muuttui hieman, läsnäolo vähemmän napit. Toisaalta, ja kuten voitte nähdä kuvia kuvagallerian mukana tämän artikkelin, suunnittelu analoginen kello on nyt paljon puhtaampaa (kellon myös sattuu olemaan automaattinen päivitys satelliitin välityksellä). ja useat Uusi viimeistelty satiinikromia insertit parantaa visuaalisen laadun sisätilojen. Lopuksi, alue, jossa älypuhelimet latautuvat nyt paljon suuremmat.

Lexus NX 20182018 Lexus NX: pienet tekniset muutokset

kuten ilmoitettiin lexus, alue 2018 hänen NX maastoauto Se esittelee erilaisia ​​muunnoksia alusta, kanssa suspensio uuden laskun palkata uusia lähteitä, pellit ja kallistuksenvaimentimet. Vastaavasti jousitus muuttuva kovuus AVS Lisäksi se esittää muutoksia.

Eri parannuksia sisä-, ulko-lasi, ja kupu voi parantaa siitä näkökulmasta äänieristys että Lexus SUV NX 2018 Mekaanisesti ainoa variantti käytettävissä maamme on hybridi NX 300h, kanssa 197 hv kokonaisteho.

tason turvallisuus, Lexus NX 2018 Se tulee osaksi suurempaa määrää laitteet ja ajo osallistujat. Niistä kohokohtia, seuraavat: automaattinen vangittuna mahdollisia esteitä, varoitusjärjestelmä / hälytys tahtomattaan vaihtaa kaistaa, automaattinen muutos lyhyen ja pitkän ja aktiivisen nopeus ohjelmoija muun valoja.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Lexus NX 300H Sport Edition: sportiest hybridi SUV

- Lexus LS 500h: pisimmällä -luksushybridi Geneven autonäyttelyssä

- Yhdeksän kymmenestä myydyin Toyota ja Lexus hybridit ovat