Nissan Altima 2016 ja päivitetään nykyaikaisempi muotoilu

Nissan Altima 2016, uusi kasvojenkohotuksenNissan Altima 2016, uusi kasvojenkohotuksenNissan Altima 2016, uusi kasvojenkohotuksenNissan Altima 2016, uusi kasvojenkohotuksen

Nissan Altima 2016 Se syntynyt ulkonäköä ja viidennen sukupolven, joka tuli markkinoille vuonna 2013. Puhuimme keski-segmentin autojen sedan elin ja kasvot Pohjois-Amerikan markkinoille malleja, kuten Honda Accord, Mazda6, Hyundai Sonata tai Volkswagen Passat.

Tämä moderni Altima lähestyy Nissan muotokieltä, joka tunnetaan nimellädeltasiipi' Lähestymme estetiikkaa Maxima, yläpää Japanilainen yritys markkinoilla, koska se etääntyy Sentra, joka on yksi askel alla.

Grilli on kromi kehyksen 'V' ja päivällä ajovalaisimet LED tyyppi. Runko on yleisesti enemmän merkitty rivejä kuin edellä ja renkaat on asennettu vanteiden 17 tuumaa tai 18 tuumaa, jälkimmäinen SR urheilu versio.

Vuonna sisustus löydämme suuria muutoksia, paitsi yksi pienessä päivitys keskusnäytön josta järjestelmästä tietoa ja viihdettä, sekä painikkeita monitoimiohjauspyörällä takapenkkien omaa päätä.

moottorit Nissan Altima Ne pysyvät bensiini 2.5 182 hv ja 3.5 V6 270 hv, molemmat on kytketty CVT automaattivaihteisto (Portaattomasti säätyvä).

Ensimmäiset yksiköt tulevat myyntiin kotimarkkinoillaan vuonna marraskuu 2015.