Volkswagen Tiguan 2016, uusi SUV on mestari ostoa

Volkswagen Tiguan 2016, uusi SUV on mestari ostoa

Näyttää perheyhtäläisyys muihin Volkswagen tuotteisiin viimeinen erä, kuten etu- tai optisen ryhmiä, mutta se edustaa eksponentiaalista loikka VW Tiguan edellinen painos, enemmän pyöristetty muoto ja vähemmän urheilullinen ja erottaa. uuden Volkswagen 2016 Tiguan 6 cm: n pituus kasvaa seistä 4,49 m ja leveys myös se kasvaa 3 cm kokonaismäärään 1,84 m. Samaan aikaan, korkeus on hieman pienempi, ja 1,63 m (3,3 cm vähemmän), kun taas akseliväli kasvaa 7,7 cm 2,68 m alcaanzar.

Miten se voisi olla toisin, uusi Tiguan vastaanottaa uusimman teknologian tarjoamia poikittainen modulaarinen alusta MQB, hänen tulevaisuuden veljet lopussa Istuin SUV on suunniteltu pidettäväksi ensi keväänä ja Skoda, joka ensi syksynä. Tämän ansiosta modulaarinen rakenne mahdollistaa hänelle tarjota eriytetty versiot erikoistuminen. Täten variantit tarjotaan kanssa off-road edessä suurempi kohtauskulma, manuaalinen vaihteisto tai automaattinen dual-kytkin järjestelmät etu- tai neliveto uuden järjestelmän 4motion Active Control -Mahdollistaa valita neljä erilaista skenaariota liikkeen riippuen maan ja on 200 mm maavara etäisyyden. Mukana on myös pitkä runko variantti, jossa mahtuu seitsemän matkustajaa, tutumpi hahmo, että tulevat ensi syyskuussa.

Volkswagen Tiguan 2016, paljon enemmän tekniikkaa

Uuden modulaarinen arkkitehtuuri mahdollistaa Sisustus purkautuneet lisää, varsinkin takana, mikä ominaisuus liukuva penkki 60:40. Boot hyötyy myös uusia ulottuvuuksia saavuttaen 615 litraa (145 l edelliseen). laajempi takaluukku, jossa on mahdollisuus sähköinen avaaminen, Se helpottaa tehtävänä lastaus ja kyky lievittyvät The kumppani saa lähes kolminkertainen kapasiteetin tarvittaessa jopa varmuuskopiot.

Koska se on tavallista uusia malleja tuotemerkin, joka sisältää teknologinen taakka on laaja, olipa kyse turvallisuutta ja mukavuutta ja viihdettä. Joten voit olla laitteet, jotka antavat avustaja kaupungin hätäjarrutuksen, jalankulkijoiden tunnistusjärjestelmä, aktiiviset konepellin, polviturvatyyny kuljettajalle, useita törmäyksenestolaitteet jarrujärjestelmä, aktiivinen nopeuden säätö jopa 160 km / h, hätäjarrutuksen laite, jne. Ei unohda kohteita, jotka tekevät elämästä helpompaa aluksella, koska kolmen vyöhykkeen automaattinen ilmastointi, korkean resoluution näyttö navigointi ja viihdelaitteet, 360 asteen järjestelmä, heijastusnäyttö ja tietysti uusin viestinnän rajapinta älypuhelimet ja tabletit Android ja Applen käyttöjärjestelmiin.

Volkswagen Tiguan: bensiini, diesel ja hybridi pistoke

On odotettavissa, että tarjontaa moottorit Volkswagen Tiguan on erittäin laaja ja monipuolinen, jaetaan eri malleja ryhmään. Näin ollen alue dieseli Se jaetaan neljään moottoriin TDI suora ruiskutus, 1,6 ja 2,0 litraa, ja teho 110, 150, 190 ja 231 hv (Jälkimmäinen, ahdettu joukolla biturbo), kun taas bensiinimoottorin vaihtoehdot koostuvat yksiköistä TSI 125, 150, 180 ja 220 hv.

Kuten on jo ilmennyt Golf ja Passat, se on myös hybridi variantti virtansa bensiinimoottori ja pistoke, jota kutsutaan myös GTE, 218 hv kokonaisteho. Tämä uusi versio tulee kestää vuoden kauemmin päästä markkinoille, koska se ei vasta myöhään kevät 2017. GTE Tiguan anna polttomoottori käyttövoima, sähkö- tai summa molempien lisäksi ladata akkuja avulla polttomoottori. Se on joukko litium-ioni-akkuja suuremman kapasiteetin, lisäksi aurinkopaneelit riippumaton sijoitettu katolle, joka pystyy tarjoamaan täyssähköajoneuvoille noin 1200 km vuodessa, riippuen päiväsaikaan.

1.4 TSI moottori liitetään sähkömoottorilla, molemmat liittyvät tiettyyn DSG 6 nopeus. Kuten on asianlaita GTE versiot on "Boost" -toiminto maksimaalisen suoritustason ajoittain.

Saatat myös olla kiinnostunut

- VW Tiguan 2016, tähti 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä

- VW Tiguan 2016 GTE, mielenkiintoinen hybridi-versiossa