Istuin voisi käynnistää iso SUV vuonna 2020: Super Ateca?

Super SUV Seat? Suuri Ateca saapuu 2020Super SUV Seat? Suuri Ateca saapuu 2020Super SUV Seat? Suuri Ateca saapuu 2020Super SUV Seat? Suuri Ateca saapuu 2020

jos kunnes kuukausi sitten minulla ei ollut maastoauto Istuin markkinoilla, vaikka jonkin aikaa, se oli muotia luokka, sisällä vain 4 vuoden aikana voi laskea jopa kolme mallia hyvin erilaisia ​​tuomioistuimessa. Tosiasiat ovat lauenneet vain muutaman viikon. Itse asiassa tämä heinäkuun on tuotu myyntiin Seat Ateca, The ensimmäinen SUV brändi Espanjan. Nimenomaan kansainvälisissä esityksen kun presidentti Seat, Luca de Meo, on vahvistanut, että ja se näkyy toinen SUV brändi vuonna 2017, auto perustuu Ibizan ... ja jo olemme myös puhuneet.

istuin 20V20No, yllätys on palannut tänään kohtaus. mukaan Britannian tiedotusvälineet kerätty vedoten virkamiehen lausumat yhtiön Autocar, Istuin olisi tutkii mahdollisuutta käynnistää uuden SUV, Tässä tapauksessa suuremmat ja sijoitetaan yläpuolelle uusi Ateca. päivämäärä saapuminen voisi olla 2020... ja tietysti ilmoitusta ei tunnu lainkaan kohtuutonta, jos katsomme kaikki ennakkotapauksia.

Suuret SUV Istuin: todennäköinen mitat

Itse asiassa, ensimmäinen prototyyppi oletettavasti hän päätyi synnyttää Ateca Se oli iso SUV. Sitä kutsuttiin Istuimen 20V20 (jäljempänä kuvia näet galleriassa vastaavat hänelle) Mitattuna 4,66 metriä pitkä (30 senttiä enemmän kuin Ateca) ja oli Pitkä akseliväli 2,79 metriä (Jopa 15 senttimetriä). Saimme jopa ratsastaa tämä iso SUV (lopussa artikkelin jätämme video) Ja sen jälkeen merkki väitti, että hänen tyyli ja suunnittelumalleja saapuisi brändin vuoteen 2020. Se ei ole yllättävää, nyt kovin iso SUV Seat tulevaisuus pitävät monia ominaisuuksia tämän 20V20. Mutta siellä on enemmän.

Arvioi auton ilmaiseksi Mimbres tämän hypoteettisen suurten SUV Istuin annetaan jo VW-konsernin itse. Uuden Skoda Kodiaq (joka tällä viikolla saat lisätietoja) on uusi SUV samat mitat, vaikka Volkswagen on myös vahvistanut, koska nykyisen yläpuolella Tiguan, se syntyy muita suurempia SUV (jota kastetut Tiguan XL), vuonna molemmissa tapauksissa korkeintaan kolme riviä ja seitsemän paikkaa. Kummallista (tai ei) puhutaan sekä suurissa SUV Skoda ja VW malleja ympäristöön 4,7 metriä, akseliväli 2,79 metriä ... sama kuin tarjotaan hänen aikanaan, että Seat 20V20.

Suuret SUV Istuin: valikoima ja moottorit?

Lisää 2 + 2, näyttää siis, että pitäisi olla tässä tapauksessa 4 ... mikä johtaisi varmasti, että uusi iso SUV Seat. Tämä, kuten heidän kollegansa Skoda ja Volkswagen perustuisi MQB modulaarinen alusta Saksan ryhmä, mutta käyttäen erityiset kehitys pitkä akseliväli ja suurempi. Muun muassa oletetaan esimerkiksi, että etuveto versiot eivät vielä ole vääntö- taka-akseli, mutta kehittyneempi multi-link juna. Yksi kysymyksistä, että tähän mennessä hoitanut päät Seatin oli kuinka mallina jo niin suuri Espanjan alueella hintaan huomattavasti korkeampi kuin mitä asiakas on yleensä käytetty Seatin asettelee. Ja silti he keskustelemme siitä, toivoen, että heidän uusi SUV vedot (kuten Ateca) ja tuleva kehitys muuttaa filosofiaa tuotemerkki on nyt selvä kasvu.

Tulevaisuudessa suuri SUV IstuinVähän tietoja tiedetään nyt tämä iso SUV Seat hypoteettinen. Mutta tietäen hänen pohjainen arkkitehtuuri ja on helppo arvata minne mennä sen kantama. ilmeisesti luopuminen pienemmän moottorin 3-sylinterinen 1.0 TSI ratsastus Ateca, tämä suuri maastoauto olisi käynnistää Diesel 2.0 TDI 150 hv, joka täydentäisi alkuun 2.0 TDI 190 hv. Samaan aikaan, jo bensiini, ydin alueella säveltää ohjauspotkurit Versio 1.4 TSI 125 ja 150 hv, joka pitäisi saada päätökseen yhden 2,0 TSI 180 hv ja. Kuten MQB alusta itse tukee hybridi mekaaninen, on helppo arvata, että voisi olla myös pistokemallien... tyyli GTE versioita Volkswagen

Suuri SUV Istuimen pitäisi olla edessä aseman version ja useimpien 4x4 versiot neliveto päässä Haldex 5. sukupolvi käytetään VW ryhmä. manuaalinen ja automaattinen dual-kytkin lähetykset olisi lisätä erilaisia, olisi tietysti on eniten kehittyneet aktiiviset turvajärjestelmät tuotemerkki esteiden havaitseminen anturit, automaattinen jarrutus valvontaa kuolleen kulman ja kaista muutos mukautuva vakionopeussäädin ... ja, ja vuonna 2020 jopa kuvitella, että uusilla ominaisuuksilla autonominen ajo. Toiminnallisesti kuten Ateca, Ibiza, Lion (tai minkä tahansa valmistajan malli) tämä suuri SUV sijoituspaikasta olisi yksi toiminnallisia malleja, tilava ja pystyy sen segmentin. Uusi lippulaiva tuotemerkin näyttää olevan totta vuonna 2020. Nyt jätämme sinulle video Seat 20V20.

video Platformvideo Managementvideoratkaisutvideosoitin

Saatat myös olla kiinnostunut:

Joten he ovat SUV VW-konsernin

Seat Digital Museum: virtuaalikierroksen

Istuimen Ateca vs VW Tiguan: SUV kaksintaistelu muodin